Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën

Het begint bij jou

Ken je Meijers al? Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 240 medewerkers, waarvan een groot deel specialisten zijn op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de top 5 van onafhankelijke spelers in Nederland.

Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. En dat is precies waarom je bij Meijers zou willen werken.

Bovendien, bij ons gaat het om meer dan de inhoud van het werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coachingstrajecten die je kunt volgen. Wat typeert werken bij Meijers nog meer? Een dagelijkse gezonde lunch en een gezellige vrijdagmiddagborrel. Ook hebben we een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kan deelnemen.

Onderstaand vacatureoverzicht geeft je vast een indruk van de collega’s die we zoeken. Zit er iets voor je tussen? Laat het ons weten. Het begint bij jou.

Onze vacatures

Schadebehandelaar Volmacht Multibranche (Aansprakelijkheid)

Heb jij minimaal twee jaar werkervaring als schadebehandelaar multibranche, heb je ke...

Junior Specialist Employee Benefits

Heb jij net je hbo opleiding in de juridische of economische richting afgerond en sta...

Functioneel Beheerder

Ben je in staat bruggen te bouwen tussen business, ICT en onze organisatie? Heb je e...

Administratief Medewerker Verzekeringen

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het verlenen van excellente admini...

Senior Specialist Brand

Voel jij je thuis in de rol van ervaren sparringpartner voor (mid-)corporate en groot...

Desk Accountmanager

Ben jij doelgericht, gedreven en commercieel? Wil jij een belangrijke bijdrage levere...

Senior Werkvermogenspecialist / Casemanager Ziektewet Meijers Vitaal

Heb jij passie voor verzuim – en inzetbaarheidsvraagstukken en zie jij het als een ui...

Senior IT Business Analist

Vind jij het leuk om te adviseren over bedrijfsprocessen, deze in te richten én te ve...

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? En wil je wel graag werken bij Meijers? Vul jouw gegevens in en laat je motivatie en cv achter.

Specialist Employee Benefits International

Ben jij zelfstandig, proactief en weet jij maximale toegevoegde waarde te leveren voo...

Administratief Medewerker Employee Benefits

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het verlenen van excellente admini...

Meer vacatures ()

Placeholder

Meijers Kunst

Meijers hecht veel waarde aan kunst en cultuur. Dit kunstwerk is door onze eigen Meijers collega's ontworpen ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan.

Placeholder

Kickboksen bij Meijers In Vorm

Naast kickboksen organiseren we wekelijkse cursussen zoals, yoga, hardlopen en bootcamp. Maar ook mindfulness, slaaptraining en voedingsleer staan op het programma.

Placeholder

Gezonde lunch

Dagelijks zorgt onze eigen catering voor een heerlijke en verzorgde lunch. Tussen twaalf en half twee lunchen we samen. Deelnemende medewerkers betalen een kleine vergoeding hiervoor.

Placeholder

Meijers kunst

'Kunst is heel persoonlijk. Het reflecteert de tijdsgeest en laat ons nadenken.' (Daniel de Swaan)

Placeholder

Onze cultuur

We hebben een relatief platte organisatie structuur en onze omgangsvormen zijn informeel en professioneel.

Placeholder

Elke week verse bloemen

Planten en bloemen verhogen het zuurstofgehalte in de lucht. Dit draagt bij aan onze vitaliteit.

Placeholder

Stages en afstuderen bij Meijers?

Dat kan zeker! Meijers is een erkend leerbedrijf (VMBO/HBO). Wij hebben geregeld stageplekken beschikbaar. Meer informatie? werkenbij@meijers.nl

Placeholder

Inhouse workshops

Jaarlijks organiseren we verschillende workshops en kennis events voor klanten. Over onderwerpen die te maken hebben met pensioen, transport, cyber, beroepsaansprakelijkheid, credit en Employee Benefits.

Placeholder

Interessante werkgever

Meijers is een interessante werkgever. Professioneel, internationaal actief, cultureel en met oog voor persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke groei

Bij Meijers geloven we dat werken alleen maar leuker wordt als je kan groeien. Als je lekker in je vel zit, kan je meer betekenen voor klanten en collega’s. We maken dan ook serieus werk van vitaliteit en talentontwikkeling. Denk hierbij aan online cursussen van SOFOS Academy, mentoren, interne en externe coaches en het hebben van een persoonlijk ontwikkelplan. Ook op sportief gebied hebben we genoeg te bieden met Meijers In Vorm.

Meijers In Vorm

Werk is leuk, maar geregeld eens wat andere activiteiten met collega’s ondernemen is misschien wel nog leuker. En zo blijven we in shape natuurlijk.

Het hele jaar door organiseren we binnen het programma Meijers In Vorm afwisselende activiteiten. Lekker ontspannen, inspannen en inspireren maar.

5023.20050 Meijers RGB Mo Ani schets 

Medewerkers Onderzoek (MO)

Medewerkers van Meijers beoordelen hun werk met een 8,5 gemiddeld. Met name de leuke sfeer, de grote mate van zelfstandigheid en het prettige samenwerken met collega’s zorgt voor het hoge cijfer.

Collectieve zorgverzekering

Meijers heeft een collectieve zorgverzekering voor alle medewerkers. Wij vinden een goede zorgverzekering namelijk onderdeel van ons gezondheidsbeleid als werkgever.

De voordelen ervan zijn bijvoorbeeld een aanvullend pakket op maat, een lagere premie en korting op de aanvullende pakketten. Heb je een partner en/of (thuiswonend studerende) kinderen? Dan geldt dit voordeel ook voor hen.

Zorgcampagne 2018

Hier begint het

Ben jij pas afgestudeerd en op zoek naar een ijzersterke start van je carrière? Je hebt het gevonden. Kijk de video maar.

Het draait om jouw ambities tijdens het op maat gemaakte Young Potential Programma. En laat je stem horen bij Young Meijers: een fris collega-netwerk waar je jouw inzichten en ideeën deelt tijdens workshops, trainingen en social events. 

Bekijk onze vacatures

 

 

Young Meijers

Frisse inzichten, nieuwe ideeën, andere perspectieven… Wij vinden het belangrijk dat jonge professionals hun stem laten horen. Zodat de verschillende generaties op een werkvloer zoveel mogelijk van elkaar leren. Daarom dagen we onze jong-professionals uit om gevraagd en ongevraagd hun ideeën te delen met collega’s en directie. En door de workshops, trainingen en social events die we organiseren, voelt iedereen zich uitgenodigd.  Ons bestuur:

  • Maxime Hoeflaken - Schadebehandelaar
  • Sjaariefa Dijker  - Recruiter
  • Berend Broekhuijsen - Interne Accountmanager

Laat zien wie je bent

Als professional met de nodige ervaring in en affiniteit met de verzekeringsbranche is kiezen voor Meijers de beste beslissing. Omdat we groot zijn, maar niet zó groot dat je de eerste jaren nauwelijks meetelt. Omdat je bij ons meteen bezig bent met het vak in de volle breedte. Adviseren, meedenken met klanten en er zijn als er schade is, risico’s analyseren, schades opnemen. Het echte werk.

Bekijk onze vacatures

meijers branding 01
meijers branding 02
Uitsnede kernwaarden
Uitsnede website Bob
Uitsnede website Anabel
Uitsnede website Michelle
Uitsnede website Arjan
meijers branding 06
Uitsnede spiegel wat breng jij

Meijers Personeelsvereniging

Meijers is een informele, open organisatie. Veel collega's zijn met plezier lid van de personeelsvereniging. Jaarlijks organiseert de MPV leuke en gezellige uitjes. De MPV bestuursleden:

  • Angelique Dijkstra - facilitair medewerker
  • Fabian Jongmans - accountmanager
  • Hans van Uitert - manager zorg & inkomen

DSC06796

Werken bij Meijers

Visual Werken bij Meijers website