Wat doet Meijers?

Meijers is een makelaar in verzekeringen. Wij brengen de specifieke risico’s van onze relaties in kaart, dekken deze zo nodig af en bieden continuïteit bij onverhoopte schade. Zodat bedrijven zich maximaal kunnen concentreren op hun activiteiten. Meijers staat midden in de dynamiek van ondernemend Nederland. En onze zakelijke klanten zijn actief in vele sectoren, in binnen- en buitenland. 

Op alle deelgebieden van risico's hebben wij specialisten in huis. Of het nu gaat om schadeverzekeringen of om employee benefits. Samen met onze partners Meijers Credit en Meijers Vitaal buigen we ons over de verschillende risico's die horen bij (internationaal) zaken doen. Een persoonlijke band met onze relaties staat voorop. Het is de essentie van zakelijk en menselijk vertrouwen. En om dat waar te maken gaan we tot het uiterste. 

Ontstaansgeschiedenis

Ontstaansgeschiedenis

Meijers is opgericht in 1973 op de zolderkamer van Jaap en Tineke Meijers. Van oudsher lag de nadruk op schadeverzekeringen. In de loop van de tijd breidde de expertise zich uit tot de volle breedte van het vakgebied. Ook onze portefeuille groeide mee. En met de tijd sloot de volgende generatie zich aan bij de trouwe schare specialisten.

In bijna een halve eeuw is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke assurantiemakelaars van Nederland. Circa 380 specialisten op het gebied van risicomanagement zorgen er samen voor dat onze klanten zeker verder kunnen.  Wij zijn er om schade te helpen voorkomen. En om er voor onze klanten te zijn als het soms toch misgaat. 

 
Meijers is lid van FBNed | Familiebedrijven Nederland.

En Meijers is vanaf de oprichting lid van WBN, het Wordwide Broker Network. Een internationaal netwerk voor intermediairs. 

 

 

 

Kernwaarden

Onze medewerkers zijn onze kracht. Hoewel iedereen zijn eigen werkstijl heeft, delen we toch de basis. En dat gevoel is heel sterk.  De open sfeer geeft het vertrouwen dat nodig is om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bij Meijers hebben we iets voor elkaar over.

Onze kernwaarden gaan vooral over het belang van de relatie tussen klant, makelaar en verzekeraar. Wij gaan voor duurzame relaties en we gaan er vol voor. Want door het tonen van executiekracht krijgen we dingen voor elkaar. In sommige gevallen zijn er voor de hand liggende oplossingen. Op andere momenten vraagt de situatie om creatief te zijn, om buiten de gebaande paden te denken. Altijd met oog voor de omgeving en de maatschappij. Bij Meijers ondernemen we vanuit het hart, met de menselijke maat.

 

Drive vanuit het hart
Vrij denken
Bouwen aan relaties
Executiekracht

Schade melden
menu
Contact