Financial Services

Risicomanagement is dagelijkse kost voor vermogensbeheerders, investeringsfondsen, family offices, zakenbanken of Fintech bedrijven. Aansprakelijkheidsrisico’s liggen altijd op de loer. Uw privévermogen kan aansprakelijk worden gesteld, iets dat u te allen tijde wilt voorkomen. Een bestuurdersaansprakelijkheids- verzekering is niet verplicht. Maar kosten van schade door een bestuurdersfout kunnen hoog oplopen, en dit soort fouten zijn vaak lastig te voorzien.

Meijers spreekt de taal van de investment professional. Waar voor de klant de primaire focus ligt op verantwoord rendement, is Meijers er om aansprakelijkheidsrisico’s in beeld te brengen. Zodat onze klanten de ruimte voelen om te doen waar zij goed in zijn; IPO’s, fusies en overnames en fondsmanagement. Wij hebben oog voor de bescherming van het privévermogen bij bestuurdersaansprakelijkheid. Beschouw ons als een ervaren partner met kennis van risicomanagement en van verschillende financiële aspecten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over wat Meijers voor u kan betekenen?

Neem dan contact op met:  Marcel Besemer, Roberto Ramdin of Johanna Boonstoppel.


Maak een afspraak

Johanna Boonstoppel, Practice Leader

Johanna Boonstoppel, Practice Leader

Uw verzekeringsvraagstukken geven mij energie: het liefst bijt ik mij vast in schijnbaar onhaalbare verzekeringsoplossingen. Binnen Meijers ben ik verantwoordelijk voor Meijers Meerwaarde en aansprakelijkheid gerelateerde kwesties.

Het is prettig om te werken in een omgeving waarbij toewijding, authenticiteit en vakkundigheid hooggewaardeerd worden. Ik ben er graag voor u om uw (aansprakelijkheids)risico’s in beeld te brengen. Zodat u de ruimte voelt om te doen waar u goed in bent. Met oog voor bescherming van uw privévermogen.

Roberto Ramdin, Manager Aansprakelijkheid

Roberto Ramdin, Manager Aansprakelijkheid

Meijers houdt van de actualiteit en daarom hebben wij ons verdiept in het fenomeen Spac. Mede door onze kennis en ervaring op het gebied van D&O verzekeringen konden wij snel schakelen. Wij hebben als één van de eerste een aantal Spac’s verzekerd in Nederland. In de toekomst wordt de reputatie van de bestuurders en commissarissen steeds belangrijker. Dat is waar je op vertrouwt als investeerder en dat is waar het succes ligt verscholen.

Waar ik een kick van krijg? Om voor de meest complexe risico’s een verzekeringsoplossing te bedenken en te vinden. Gewapend met onze kennis bewegen we mee met de veranderende regels die gelden voor het verzekeren van Spacs. En zo benutten wij ons vermogen om specialistische, op maat gesneden oplossingen te bieden aan onze (internationale) klant.

Marcel Besemer, Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid

Marcel Besemer, Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid

Ik vind deze bedrijfstak enorm interessant door de combinatie van gedurfd ondernemerschap en soms risicovolle investeringen. Investeringsfondsen en participatiebedrijven spelen een steeds belangrijkere rol in het economisch verkeer. Het is een risicovolle bedrijfstak met veel externe geldverstrekkers. Er kan heel wat mis gaan: onvoldoende rendement, faillissement, claims van investeerders, verkeerde adviezen of gemaakte fouten op gebied van wet- en regelgeving. Bestuurders kunnen hiervoor persoonlijk aansprakelijk worden gesteld.

Ik verdiep mij dagelijks in economische ontwikkelingen, het doorgronden van cijfers en het blootleggen van risico’s. Zo kom ik in overleg met verzekeraars tot goed advies. En daar ligt mijn passie. De juiste dekking voor een investeringsbedrijf en hun bestuurders en medewerkers vinden, tegen de beste prijs.

JohannaBoonstoppel web
Roberto Ramdin web
Marcel Besemer web

Met een klein, betrokken team werken we heel bewust en proactief voor een selecte kring van opdrachtgevers in de financiële sector.

Bescherm uw privé vermogen te allen tijde.

U kiest voor verzekeringsspecialisten met veel ervaring en kennis van financiële zaken.

Schade melden
menu
Contact