Aansprakelijkheidsverzekering

In de zakelijke wereld is het navigeren door aansprakelijkheidsrisico's een fundamenteel aspect van succesvol ondernemerschap. Er is een stijgende trend in schadeclaims, dit is een kritieke kwestie voor elke ondernemer. Om deze reden is een goede bescherming van uw bedrijf tegen deze risico's niet alleen verstandig, maar ook noodzakelijk. Bij Meijers bieden we een uitgebreid pakket aan oplossingen waaronder dekking voor bedrijfs-, beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid, om u de specifieke bescherming te bieden die uw onderneming nodig heeft.

Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf is cruciaal om de financiële gezondheid en continuïteit van uw onderneming te waarborgen. Met onze kennis en betrouwbare aanpak, identificeren wij de risico's die uw onderneming loopt. Samen met u maken wij een analyse van uw aansprakelijkheidsrisico's om de meest passende zakelijke aansprakelijkheidsverzekering te vinden zodat u geen onnodig financieel nadeel ervaart.

 Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Waarom een aansprakelijkheidsverzekering via Meijers?

Het selecteren van de juiste aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf is van onmisbaar belang en kan complex overkomen. Of het nu gaat om beroepsaansprakelijkheid, bedrijfsaansprakelijkheid en bestuurdersaansprakelijkheid. Bij Meijers nemen wij de complexiteit weg en begeleiden wij u naar een aansprakelijkheidsverzekering die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. Wij helpen u bij de bescherming van uw balans in geval van fouten in de dienstverlening of uw privé vermogen bij bestuurs-en of toezichthoudende taken. Met Meijers bent u verzekerd van een sterke basis om uw bedrijf met vertrouwen te laten groeien.

Meer informatie?

Neem contact op met: 

Roberto Ramdin
Manager Aansprakelijkheid
r.ramdin@meijers.nl

Liabilities

Bedrijfsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Bestuurdersaansprakelijkheid

Milieuaansprakelijkheid

Cyberverzekeringen

Fraudeverzekeringen

Kidnap & Ransom (K&R)

Financial Services

Roberto Ramdin, Manager Schadeverzekeringen Aansprakelijkheid

Roberto Ramdin, Manager Schadeverzekeringen Aansprakelijkheid

Meijers houdt van de actualiteit en daarom hebben wij ons verdiept in het fenomeen Spac. Mede door onze kennis en ervaring op het gebied van D&O verzekeringen konden wij snel schakelen. Wij hebben als één van de eerste een aantal Spac’s verzekerd in Nederland. In de toekomst wordt de reputatie van de bestuurders en commissarissen steeds belangrijker. Dat is waar je op vertrouwt als investeerder en dat is waar het succes ligt verscholen.

Waar ik een kick van krijg? Om voor de meest complexe risico’s een verzekeringsoplossing te bedenken en te vinden. Gewapend met onze kennis bewegen we mee met de veranderende regels die gelden voor het verzekeren van Spacs. En zo benutten wij ons vermogen om specialistische, op maat gesneden oplossingen te bieden aan onze (internationale) klant.

Rob van Leyen, Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid

Rob van Leyen, Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid

Veel foodbedrijven hebben een traditionele aansprakelijkheidsverzekering. Vaak doen zij zichzelf hiermee tekort. Want ook risico’s die bijvoorbeeld te maken hebben met voedselveiligheid wil je toch gedekt hebben? Of een recall? Juist voor de specifieke ‘foodrisks’ zijn maar weinig aanbieders op de verzekeringsmarkt te vinden. Aan ons de taak goed te zoeken, open te staan voor nieuwe integrale opties  en deze goed te onderhandelen. Bij Meijers komen we graag met een complete en preventieve oplossing. Het leukst vind ik om samen met onze partners een breed risicoadvies op te stellen. Dan denken wij mee over de bedrijfsprocessen en het verzekeringspakket dat hierbij past. Ik wil weten waar de klant van wakker ligt. Alleen dan kan ik tot het best passende advies komen. Als oude rot in het vak (25+ jaar) weet ik gewoon dat deze aanpak werkt en leidt tot een duurzame relatie. Klanten voelen bij Meijers de bevlogenheid en de persoonlijke aanpak. Dat maakt mijn werk leuk. 

Marcel Besemer, Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid Meijers

Marcel Besemer, Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid Meijers

Ik vind deze bedrijfstak enorm interessant door de combinatie van gedurfd ondernemerschap en soms risicovolle investeringen. Investeringsfondsen en participatiebedrijven spelen een steeds belangrijkere rol in het economisch verkeer. Het is een risicovolle bedrijfstak met veel externe geldverstrekkers. Er kan heel wat mis gaan: onvoldoende rendement, faillissement, claims van investeerders, verkeerde adviezen of gemaakte fouten op gebied van wet- en regelgeving. Bestuurders kunnen hiervoor persoonlijk aansprakelijk worden gesteld.

Ik verdiep mij dagelijks in economische ontwikkelingen, het doorgronden van cijfers en het blootleggen van risico’s. Zo kom ik in overleg met verzekeraars tot goed advies. En daar ligt mijn passie. De juiste dekking voor een investeringsbedrijf en hun bestuurders en medewerkers vinden, tegen de beste prijs.

Natasja Kraan, Accountspecialist Aansprakelijkheid

Natasja Kraan, Accountspecialist Aansprakelijkheid

In mijn adviserende rol kan ik echt mijn ei kwijt. Ik vind het leuk om me te verdiepen in een klant en op basis daarvan advies te geven. Ik richt mij deels op Food klanten maar daarnaast bedien ik ook andere sectoren. Cyberverzekeringen worden steeds belangrijker. De bewustwording over de omvang van een cyberschade bij ondernemers moet echt nog groeien. Klanten kiezen voor Meijers omdat we grondig te werk gaan en de klant centraal stellen. We doen ons huiswerk en geven advies op maat. En daar zet ik graag mijn tanden in. Bij moeilijk verzekerbare risico’s doen we ons uiterste best in de onderhandelingen met verzekeraar. De communicatie verloopt via korte lijnen tussen accountmanager, specialist en verzekeraar. Binnen de afdeling aansprakelijkheid vormen we een hecht team.

Wessel Schulze, Specialist Aansprakelijkheid

Wessel Schulze, Specialist Aansprakelijkheid

In mijn carrière ben ik direct in het diepe gesprongen. Dat voelde als een uitdaging, maar het heeft mij binnen korte tijd veel bijgebracht. Ik heb waardevolle connecties gelegd en de fijne kneepjes van het vak geleerd van enkele van de beste experts in de aansprakelijkheidsmarkt. Het was een avontuur vol snelle groei en waardevolle ervaringen. Ik denk dat de verzekeringswereld op het punt staat flink te verjongen.

Steeds meer young professionals vinden hun weg naar deze branche wat resulteert in tal van nieuwe ideeën en innovaties, vooral op het gebied van automatisering en kunstmatige intelligentie. Dankzij deze vooruitgang kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en risico’s nog slimmer en effectiever inschatten. We houden de markt nauwlettend in de gaten zodat we snel inspelen op veranderingen en onze klanten altijd voorzien van de beste opties. Binnen Meijers is iedereen gemotiveerd om net dat stapje extra te zetten. We zijn echt toegewijd aan het leveren van topkwaliteit en zorgen dat onze relaties tevreden zijn. Drive vanuit het hart, dat voel je als klant.

Julia Booms, Specialist Aansprakelijkheid

Julia Booms, Specialist Aansprakelijkheid

Ik vind het uitdagend en leuk om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor complexe aansprakelijkheidsrisico's. Bij Meijers bieden wij effectieve en passende oplossingen door onze expertise in aansprakelijkheidsverzekeringen, met name voor het MKB en grote bedrijven. Gezien de grote toename van kunstmatige intelligentie stijgt het belang bij aansprakelijkheidsverzekeringen zoals cyber- en fraudeverzekeringen. Ik vind het interessant om deze ontwikkeling vanuit mijn positie als makelaar te ervaren. Wij helpen niet alleen bij het vinden van de juiste verzekeringen maar denken graag proactief mee met onze klanten om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Wij staan écht voor persoonlijke service en zijn daar trots op. Relaties kiezen voor Meijers vanwege onze inzet en het warme familiegevoel dat ze ervaren.

Tom Rijgersberg, Practice Leader Cyber

Tom Rijgersberg, Practice Leader Cyber

'Mijn carrière van 25 jaar ICT kende 9 jaar in cyber consultancy. Ik heb me de vraag gesteld of je cyberrisico’s wel moet verzekeren. Want voorkomen is altijd beter dan genezen. Máár als het dan toch misgaat, dan is er bedrijfsstilstand, mogelijke aanspraken van derden. Dan moet een organisatie zo snel mogelijk in de reactiemodus springen. Kun je die schade zelf dragen? Wie bel je dan? Wat moet je doen? Ik geloof in de totaaloplossing: preventie, detectie en reactie. Aangevuld met een schadeverzekering en een team van First Response experts. Als Meijers de oplossing niet kan bieden, dan verwijs ik graag door. Bij samenwerking zijn transparantie, betrokkenheid en deskundigheid essentieel. Geen snelle jongens hier, we maken het niet mooier dan het is.' 

Faizal Soebratie, Specialist Cyber

Faizal Soebratie, Specialist Cyber

Ik vind het geweldig om mensen te helpen, te verbinden en zekerheid te bieden. Mijn relaties kunnen daarom altijd op mij rekenen. Ik heb veel plezier in wat ik doe en dat straal ik ook graag uit. Mijn motto is als volgt: als ik zie dat iemand iets goed doet, dan geef ik een compliment. Wanneer ik zie dat er iets fout gaat, dan vraag ik of ik kan helpen. Onlangs heb ik gekozen om mij te specialiseren binnen Cyber, van ondersteuning naar advies. Ik kijk erg naar uit naar deze nieuwe functie. Bij Meijers werken medewerkers met een drive vanuit het hart. Dat merk je aan alles, het eindresultaat telt.

Roberto Ramdin web
Rob van Leyen
Marcel Besemer web
Natasja Kraan2 web2
Wessel Schulze web
Julia Booms web
Tom Rijgersberg web
Faizal Soebratie web
wo 17 april 2024

Bestuurdersaansprakelijkheid en A-Side DIC (Difference In Conditions)

di 11 oktober 2022

Wegvervoerder of expediteur? Gigantische verschillen bij schade

ma 23 mei 2022

Werkgeversaansprakelijkheid: tot hoe ver reikt de zorgplicht?

di 11 mei 2021

Waarom de elektrische fiets niet standaard is meeverzekerd op de AVB

Meer artikelen

Schade melden
menu
Contact