Employee benefits

Als een werkgever iets extra’s voor zijn mensen wil regelen - van pensioen tot een collectieve zorgverzekering - zijn de mogelijkheden eindeloos. Een woud aan producten en een moeras van wetgeving doemen op. Dan is het toch een prettig idee als u kunt vertrouwen op Employee Benefits specialisten die van verzekerbare arbeidsvoorwaarden hun vak hebben gemaakt?

Van inventarisatie en analyse tot advies en beheer. Bovendien kunnen wij u helpen bij het aanbrengen van structuren, bij preventie en bij het ontwikkelen van opleiding en training voor uw HR team. En, niet onbelangrijk, u profiteert ook nog eens van onze inkoopvoordelen.

 Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan 

Laurens Drooger, Directeur Employee Benefits

Laurens Drooger, Directeur Employee Benefits

Meijers is een bedrijf dat zich echt probeert te verplaatsen in de klant. Voor werkgevers is een tevreden medewerker die goed in zijn vel zit erg belangrijk. Want dát zorgt voor meer productiviteit en klanttevredenheid. In dit brede speelveld adviseren en ondersteunen wij de werkgever bij het inrichten van arbeidsvoorwaarden, het inkopen van verzekeringen en het ondersteunen bij dienstverlening rondom inzetbaarheid. Dit doen we met een bevlogen EB team dat zich continu blijft verbeteren in kennis en vaardigheden. Het kenmerkt ons dat we het heel leuk vinden om complexe materie simpel te maken, zeker in de combinatie van financiële, juridische en menselijke aspecten. In onze dienstverlening staan we voor een efficiënt proces voor alle partijen. Klanten waarderen onze persoonlijke aandacht, hoogwaardig advies, ontzorging en goede aanvullende diensten.

Kevin Leuhof, Senior Accountmanager Employee Benefits

Kevin Leuhof, Senior Accountmanager Employee Benefits

Ik begon mijn carrière in pensioenen en na 25 jaar in het verzekeringsvak houd ik mij nu bezig met het brede spectrum van employee benefits onderwerpen. Van (duurzame) inzetbaarheid, eigen risicodragerschap en WIA-aanvulling tot ziektewet dienstverlening, arbodienstverlening en pensioen. De diversiteit is voor mij het leukste wat er is, maar tegelijkertijd een uitdaging voor veel bedrijven. Want hoe houd je het overzicht wanneer alles met elkaar te maken heeft? Aan mij de taak om complexe materie zo simpel mogelijk te maken. Het fijne bij Meijers is dat wij helpen om regie te houden én je werk uit handen nemen. Door een slim digitaal portaal bijvoorbeeld waar je al je werknemerszaken regelt.

Wibout van der Wees, Senior Accountmanager

Wibout van der Wees, Senior Accountmanager

Meijers is meer dan een makelaar die verzekeringen inkoopt. Een goede relatie met mijn klanten staat voor mij centraal. Dat geldt trouwens niet alleen voor mij, maar voor ons hele team. Stuk voor stuk professionals die enthousiast worden van verzekerde arbeidsvoorwaarden. Mijn kracht ligt in het structureren van administratieve processen zodat de basis van het uitwisselen van gegevens goed is. Want ik geloof dat je alleen vanuit een goede basis kan bouwen. Bouwen aan het behartigen van de belangen van werkgever én werknemer. Dat begint met een grondige risicoanalyse. Samen maken we bewuste keuzes over hoe om te gaan met bijvoorbeeld ziekte, pensioen en arbeidsongeschiktheid. Het gaat vaak om complexe materie die ik graag uitleg. Ik krijg wel eens de vraag of dat niet saai is, maar het zal je verbazen hoe leuk het eigenlijk is.

Erik van der Jagt, Senior Accountmanager

Erik van der Jagt, Senior Accountmanager

Na een carrière als adviseur en manager in de bancaire wereld ben ik in 2001 als pensioenadviseur gestart. Gaandeweg heb ik me ontwikkeld tot een adviseur op de volle EB breedte. De combinatie van inkomenszekerheid voor de werknemer enerzijds en aantrekkelijk werkgeverschap plus het beheersen van lasten anderzijds spreken mij enorm aan. De uitdaging is om complexe materie begrijpelijk te maken. Een traject is pas geslaagd als klanten weloverwogen keuzes maken en hun medewerkers bewust maken van wat er geregeld is. Zij kiezen voor Meijers omdat ze aandacht krijgen en zich geen nummer voelen. Ontzorgen en helpen de regie te voeren zijn voor ons belangrijke factoren, waarbij kennis onmisbaar is. Mijn hart gaat sneller kloppen van strategisch advieswerk rondom WGA en Ziektewet/ERD, hoewel ik pensioen nog steeds heel interessant vind.

Laurens Drooger web
Kevin Leuhofweb
Wibout van der Wees web
Erik van der Jagt web

Verwante artikelen

ma 10 juni 2024

Versobering 30%-regeling voor expats

do 27 juli 2023

Welke impact heeft betaald en onbetaald verlof op pensioen- en werknemersverzekeringen?

ma 6 maart 2023

Langdurig zieke 60-plussers sneller aan de beurt bij UWV

Meer artikelen

Schade melden
menu
Contact