Het onderscheid voor elke VvE

Met ruime ervaring in de vastgoedsector heeft Meijers een verzekeringsservice ontwikkeld speciaal voor Verenigingen van Eigenaars (VvE's) en beheerders. De behoefte van de markt is onze drijfveer. Het professioneel beheren van een VvE vraagt om specialistische kennis. En dat is precies onze kern.

Meijers heeft een toegewijd en deskundig team met volledige focus op de VvE-beheerder. Een vast en bekwaam aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Daarnaast is er een digitaal portaal waar beheerders altijd het overzicht houden over hun portefeuille. Zo blijft kostbare tijd over voor andere aspecten van het beheerdersvak.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze VvE-diensten? Neem dan contact op met: 

Jelmer van Popta, Practice Leader j.vanpopta@meijers.nl 06 - 55 895 772

bel mij terug

Jelmer van Popta, Practice Leader VvE

Jelmer van Popta, Practice Leader VvE

Met ruim 12 jaar werkervaring in het VvE-segment maak ik samen met ons VvE-team echt het verschil voor onze klanten. Door kennis en ervaring in praktijk te brengen bieden we samen met gedigitaliseerde services steeds bredere ondersteuning aan beheerders. Zodat een beheerder z’n handen vrij heeft en kan sturen op hoofdlijnen. Ons team werkt als een geoliede machine: offertes en polissen snel geleverd, en soepele mutatieverwerking. En dat wordt gewaardeerd door de grote groep beheerders en VvE’s die we bedienen.

Carlo Jonk, Schadebehandelaar VvE

Carlo Jonk, Schadebehandelaar VvE

Het VvE-team bij Meijers is goed op elkaar ingespeeld. Voor mij als schadebehandelaar is het prettig te weten dat er een sterk team achter me staat. Voor de klant zit de winst in het persoonlijk contact. Juist in deze wereld waarin automatisering zorgt voor transparantie en statistieken, kan de menselijke touch het verschil maken. Ik streef ernaar dat klanten ervaren dat ze écht worden geholpen. Door bijvoorbeeld te regelen dat een schade zo snel mogelijk wordt opgelost door iemand uit ons eigen landelijk netwerk. Volledige ontzorging voor VVE-beheerders, dát is altijd mijn doel.

Rianne Bakker, Accountmanager

Rianne Bakker, Accountmanager

Hoe beter VvE-beheerders het proces van verzekeren doorgronden, des te meer wij voor ze kunnen betekenen. Zo werken we vanuit gedeelde kennis samen aan een optimale klantbediening. Complexe kwesties oplossen, alle risico’s in kaart brengen en onder de juiste verzekering het beste resultaat uitonderhandelen, daar gaat het allemaal om. Goed om te weten: vanuit Meijers in Vastgoed organiseren we cursussen en workshops voor VvE-beheerders, die aangesloten instellingen zijn bij Meijers. Zo komen ze meer te weten over schadeherstel of krijgen ze een kijkje in de ‘verzekeringskeuken’. Leerzaam!

Laura le Grand, Accountmanager VvE, Vastgoed

Laura le Grand, Accountmanager VvE, Vastgoed

Persoonlijke aandacht en meedenken met de klant zijn de kwaliteiten waarin Meijers zich onderscheidt. Van A tot Z denken wij na over het optimaliseren van processen. Op die manier nemen we zorgen weg bij onze relaties. Mijn ruime ervaring in het VvE segment helpt me om in te spelen op de verwachtingen, wensen en behoefte van mijn klanten. Bij Meijers spreken we de VvE taal en dat maakt ons toegankelijk!

Kolom 1
Kolom 1
Kolom 1
Kolom 1
ma 14 augustus 2023

Goed voorbereid op de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb)

do 23 februari 2023

Waterschade: schakel altijd een expert in

do 3 november 2022

BUILD: hét online magazine over risicomanagement in de bouw- & vastgoedsector

Meer artikelen

Klanten aan het woord

Meijers biedt niet alleen goede polisvoorwaarden, maar zorgt ook voor een goede communicatie en vlotte afhandeling. 

VZB Vastgoed

Wij ervaren de samenwerking met Meijers: Soepel, transparant en doeltreffend. De schadebehandeling alsmede de polis behandeling is zeer goed.  Wij zetten de samenwerking graag zo voort!

Munnik VVE