Het onderscheid voor elke VvE

Met ruime ervaring in de vastgoedsector heeft Meijers een verzekeringsservice ontwikkeld speciaal voor Verenigingen van Eigenaars (VvE's) en beheerders. De behoefte van de markt is onze drijfveer. Het professioneel beheren van een VvE vraagt om specialistische kennis. En dat is precies onze kern.

Meijers heeft een toegewijd en deskundig team met volledige focus op de VvE-beheerder. Een vast en bekwaam aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Daarnaast is er een digitaal portaal waar beheerders altijd het overzicht houden over hun portefeuille. Zo blijft kostbare tijd over voor andere aspecten van het beheerdersvak.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze VvE-diensten? Neem dan contact op met: 

Jelmer van Popta, Practice Leader j.vanpopta@meijers.nl 06 - 55 895 772

bel mij terug

Jelmer van Popta, Manager Public

Jelmer van Popta, Manager Public

Met ruim 12 jaar werkervaring in het VvE-segment maak ik samen met ons VvE-team echt het verschil voor onze klanten. Door kennis en ervaring in praktijk te brengen bieden we samen met gedigitaliseerde services steeds bredere ondersteuning aan beheerders. Zodat een beheerder z’n handen vrij heeft en kan sturen op hoofdlijnen. Ons team werkt als een geoliede machine: offertes en polissen snel geleverd, en soepele mutatieverwerking. En dat wordt gewaardeerd door de grote groep beheerders en VvE’s die we bedienen.

Laura le Grand, Accountmanager Public

Laura le Grand, Accountmanager Public

Persoonlijke aandacht en meedenken met de klant zijn de kwaliteiten waarin Meijers zich onderscheidt. Van A tot Z denken wij na over het optimaliseren van processen. Op die manier nemen we zorgen weg bij onze relaties. Mijn ruime ervaring in het VvE segment helpt me om in te spelen op de verwachtingen, wensen en behoefte van mijn klanten. Bij Meijers spreken we de VvE taal en dat maakt ons toegankelijk!

Nick de Kort, Accountmanager Public

Nick de Kort, Accountmanager Public

Met een frisse blik, een open houding, en een focus op goede dienstverlening, sta ik samen met mijn collega’s van het VvE-team dagelijks klaar om onze relaties de beste service te bieden. Bij Meijers gaan wij voor innovatieve oplossingen op het gebied van digitalisering, en leveren wij maatwerk waarbij de behoefte van onze VvE-beheerders centraal staat. Met ons totaalpakket zijn wij in staat onze relaties volledig te ontzorgen!

Carlo Jonk, Schadebehandelaar Public

Carlo Jonk, Schadebehandelaar Public

Het VvE-team bij Meijers is goed op elkaar ingespeeld. Voor mij als schadebehandelaar is het prettig te weten dat er een sterk team achter me staat. Voor de klant zit de winst in het persoonlijk contact. Juist in deze wereld waarin automatisering zorgt voor transparantie en statistieken, kan de menselijke touch het verschil maken. Ik streef ernaar dat klanten ervaren dat ze écht worden geholpen. Door bijvoorbeeld te regelen dat een schade zo snel mogelijk wordt opgelost door iemand uit ons eigen landelijk netwerk. Volledige ontzorging voor VVE-beheerders, dát is altijd mijn doel.

Hannah Verheijden, Specialist Public

Hannah Verheijden, Specialist Public

Bij Team Public staat de klant centraal. Wij streven naar hoogwaardige service van de beste kwaliteit, met een sterke focus op snelheid en effectiviteit. Ons doel is om de communicatielijnen kort te houden en naadloos aan te sluiten op de behoeften van onze VvE-relaties. Wij zetten ons in om onze klantrelaties volledig te ontzorgen, en juist dat extra inzetniveau onderscheidt ons team.

Jelmer van Popta
Laura le Grand web
Nick de Kort web
Carlo
Hannah web
vr 1 maart 2024

Goed voorbereid op de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb)

zo 1 oktober 2023

Allianz: 5 punten voor een acceptabele PV-installatie

vr 1 september 2023

Allianz: Infosheet energieopslagsystemen

di 23 mei 2023

Nieuwe bouwregels voor laadpalen in parkeergarages

Meer artikelen

Klanten aan het woord

Wij ervaren de samenwerking met Meijers: Soepel, transparant en doeltreffend. De schadebehandeling alsmede de polis behandeling is zeer goed.  Wij zetten de samenwerking graag zo voort!

Munnik VVE
Schade melden
menu
Contact