Ruimte voor ondernemen

Een vastgoedeigenaar of commerciële belegger kan extra vrij ondernemen met een verzekeringsadviseur die hem begrijpt. Investeren in een duurzame relatie met onze opdrachtgevers is voor ons essentieel. Wij zijn een partij die naast u staat en u volledig ontzorgt. En die bovendien weet wat bij ondernemen komt kijken. 

Oog voor het totaal
Meijers handelt in het belang van de klant, met oog voor het grote geheel. Van ontwikkeling tot oplevering en beheer. Bij een dekking kijken we verder dan naar vastgoed alleen. Denk bijvoorbeeld aan huurderving,  leegstand of advies over taxatie. Daarnaast hebben we kennis van de kleinste details op het gebied van aansprakelijkheid, brand, schade en milieuwetgeving. Onze blik hierbij is altijd gericht op preventie. Ons volume biedt een stevige onderhandelingspositie bij verzekeraars. 

Commercieel vastgoed verzekeren
Het verzekeren van commercieel vastgoed vraagt om een gedegen aanpak. Bij Meijers analyseren en beheren we zorgvuldig uw vastgoedrisico's. Een goede vastgoedverzekering dekt niet alleen materiële schade, maar ook risico's zoals huurderving en leegstand. Onze expertise in het verzekeren van commercieel vastgoed helpt u bij het vinden van de beste dekking voor uw specifieke situatie.

 


Meer informatie?

Heeft u een vraag over onze diensten in Commercieel Vastgoed

Simon de Witte, Senior Accountmanager 
s.dewitte@meijers.nl, 06 - 55 12 41 21

Bel mij terug

Simon de Witte, Senior Accountmanager

Simon de Witte, Senior Accountmanager

Meijers is meer dan een makelaar. Ik ben voor mijn klanten ook echt een sparringpartner die risico’s inzichtelijk en bespreekbaar maakt. De menselijke touch is bij Meijers essentieel bij zaken doen en daar herken ik mezelf helemaal in. Ons team onderhoudt warme contacten met verzekeraars die we kunnen inzetten als het er echt om gaat. Bij de gevestigde partijen, maar ook bij particuliere investeerders die in vastgoed stappen vanwege de lage rentestand. Goed advies over risico’s is in alle gevallen van levensbelang. Want je weet: ‘the devil is in the detail’.

Steven Wesselman, Senior Intern Accountmanager

Steven Wesselman, Senior Intern Accountmanager

Ik geloof in de persoonlijke benadering van Meijers. Naast de accountmanager ben ik het vaste aanspreekpunt voor klanten. Voor vastgoedbeheerders is snelheid en duidelijkheid belangrijk. Ze zien mij ook wel als spin in het web en kunnen voor al hun vragen direct bij mij terecht. Het leuke vind ik dat ik al onze vastgoedklanten ken. Zo weet ik altijd wat er speelt en kan ik ze snel van dienst zijn.

Ondertussen werk ik al bijna drie decennia in de verzekeringswereld. Ik weet dat prijs belangrijk is. Maar uiteindelijk maak je het verschil met dienstverlening. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat klanten geen omkijken hebben naar hun verzekeringen. Als dat lukt, weet ik dat ik mijn werk goed doe.

Jamal Jermoumi, Senior Schadebehandelaar

Jamal Jermoumi, Senior Schadebehandelaar

In mijn werk ben ik zowel creatief als pragmatisch bezig. Heel afwisselend. Eigenlijk zoals de schades die ik behandel: altijd weer nét even anders. Door het vele contact met klanten, verzekeraars, experts en herstellers realiseer ik me maar al te goed dat verzekeren teamwork is. Binnen dat team ben ik voor de klant het eerste aanspreekpunt bij een vastgoedschade. Vaak stap ik na een melding meteen in de auto om de klant bij te kunnen staan, al is het in het weekend of midden in de nacht. Dat hoort erbij en geeft me trouwens ook energie. Het is belangrijk om er te kunnen zijn voor iemand die je nodig heeft.

Pascal Saura, Practice Leader Risk Engineering

Pascal Saura, Practice Leader Risk Engineering

Met ruim 14 jaar werkervaring als Risk Engineer met een specialiteit in brandrisico’s, kan ik onze klanten goed inhoudelijk adviseren over maatregelen die hun risico’s voor de continuïteit van hun bedrijf verbeteren. Goed verwachtingsmanagement en heldere communicatie helpt de klant om het risico technisch op een hoger niveau te brengen. Want met een beter risicoprofiel verbetert niet alleen de bedrijfscontinuïteit, maar ook de verzekerbaarheid. En dit werpt op de lange termijn zijn vruchten af. Het motiveert mij enorm om met mijn kennis het verschil te maken en dan vooral voor klanten met risicoverbeteringsissues. Die uitdaging ga ik graag aan!

Simon de Witte2web2
Steven Wesselman web
Jamalportret
Pascal Saura web3
vr 1 maart 2024

Goed voorbereid op de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb)

di 23 mei 2023

Nieuwe bouwregels voor laadpalen in parkeergarages

do 23 februari 2023

Waterschade: schakel altijd een expert in

Meer artikelen

Klanten aan het woord

Het is zeer prettig (samen)werken met Meijers. Al onze verzekeringen zijn bij hen ondergebracht. Niet in de laatste plaats vanwege hun heldere communicatie en snelle respons.

Bart Bruggeman, Financieel directeur Zadelhoff
Schade melden
menu
Contact