SPAC volledig verzekerd

Als founder van een SPAC (Special Purpose Acquisition Company) is het in uw belang – én dat van de aandeelhouders – om snel naar de beurs te kunnen. En vanuit daar te kunnen komen tot een  fusie of overname. Voor een zo vloeiend mogelijk proces kunt u via Meijers heel gericht uw belangrijkste risico’s afdekken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een passende bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Deze vraagt voor bestuurders van een SPAC met een beursnotering aan de AEX wel wat extra aandacht. Onze D&O-specialisten staan u graag verder bij met kennis van alle in’s and out’s.

vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wat als het tegenzit?

Met een SPAC mikt u op een goed rendement. In veel gevallen is dat terecht, want u heeft zich natuurlijk goed voorbereid. Maar, onvoorziene omstandigheden liggen helaas altijd op de loer. Mocht zo’n situatie zich voordoen, is het een geruststellende gedachte dat u met de juiste risicobeheermaatregelen toch dóór kunt. Zeker verder.

Copy of Copy of Copy of 3 1

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Spacs? 
Neem dan contact op met: 

Roberto Ramdin, Manager 
r.ramdin@meijers.nl
+31 (0)6 42 484 365

Rob van Leyen, Senior Accountspecialist
r.vanleyen@meijers.nl 
+31 (0)6 52 644 210

bel mij terug

Roberto Ramdin, Manager Aansprakelijkheid

Roberto Ramdin, Manager Aansprakelijkheid

Meijers houdt van de actualiteit en daarom hebben wij ons verdiept in het fenomeen Spac. Mede door onze kennis en ervaring op het gebied van D&O verzekeringen konden wij snel schakelen. Wij hebben als één van de eerste een aantal Spac’s verzekerd in Nederland. In de toekomst wordt de reputatie van de bestuurders en commissarissen steeds belangrijker. Dat is waar je op vertrouwt als investeerder en dat is waar het succes ligt verscholen.

Waar ik een kick van krijg? Om voor de meest complexe risico’s een verzekeringsoplossing te bedenken en te vinden. Gewapend met onze kennis bewegen we mee met de veranderende regels die gelden voor het verzekeren van Spacs. En zo benutten wij ons vermogen om specialistische, op maat gesneden oplossingen te bieden aan onze (internationale) klant.

Rob van Leyen, Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid

Rob van Leyen, Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid

Verzekeringen voor SPAC’s zijn relatief nieuw in Nederland en slechts een klein aantal verzekeraars heeft interesse om deze ‘risicovolle’ initiatieven te verzekeren. Het luistert nauw om aanbieders en afnemers met elkaar te verbinden. Aan ons de taak goed te zoeken en kwaliteit als belangrijkste pijler aan te houden.

Bij Meijers komen we graag met een complete, passende oplossing. Voor mij is de kunst om op basis van ons risicoadvies een geschikte verzekeringspartner te vinden met een dekking ‘op maat’. Ik wil weten waar de klant van wakker ligt. Op basis van meer dan 25 jaar ervaring weet ik dat deze aanpak wérkt en leidt tot een duurzame relatie. Klanten voelen bij Meijers de bevlogenheid en de persoonlijke aanpak. Dat maakt mijn werk leuk. 

 

Roberto Ramdin web
Rob van Leyen5

Klanten aan het woord

“Je voelt de energie van de mensen van Meijers bij het verkennen van nieuwe kansen en mogelijkheden. Die passie en de kennis  zorgt voor vertrouwen in de juiste oplossing rondom vaak complexe materie. De uitkomst is een product op maat dat precies voldoet aan onze wensen en verwachtingen.”

Nicholas Aperghis, oprichter van de gelijknamige corporate finance firma en CFO van SPAC EFIC1

Artikelen

Due Diligence bij een SPAC: huiswerk maken loont

SPAC gestart en rustig kunnen slapen?

Fusie of overname via een SPAC? W&I-verzekering geeft rust

Meer artikelen

Schade melden
menu
Contact