Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën

Over Meijers

Wij zijn een makelaar in assurantiën, RMIA en RIA. Wij brengen uw specifieke risico’s in kaart, dekken deze zo nodig af en bieden continuïteit bij onverhoopte schade. Zo kunt u zich optimaal concentreren op uw onderneming.

Uw belangen zijn bij ons in goede handen. Op alle deelgebieden van risico's hebben wij specialisten in huis. We staan dichtbij, want het is belangrijk om goed te begrijpen waar uw prioriteiten liggen. In partnership met u zoeken en vinden we de juiste oplossingen voor uw continuïteit.

Want daar staan we voor. Continuïteit. Het is de essentie van zakelijk en menselijk vertrouwen. En om dat waar te maken gaan we tot het uiterste.

 

Familiebedrijf

Wij ondernemen vanuit het hart. Van origine zijn we een familiebedrijf, opgericht in 1973 door Jaap en Tineke Meijers. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met meer dan 240 mensen en is de familie nog steeds actief betrokken. Het generatie denken zit verankerd in onze genen. 

Wat kenmerkt ons? Service gerichtheid, betrokkenheid, doortastendheid en ambitie. Wij bouwen aan de toekomst, de lange termijn. Voor onze klanten, voor de maatschappij en voor onszelf. 

Meijers is lid van FBNed | Familiebedrijven Nederland. FBNed is hét inspirerende netwerk voor familiebedrijven en ondernemende families.

FBNed logo + rgb

ASR Nederland nv heeft een minderheidsbelang in Meijers Assurantiën.

Kernwaarden

Onze medewerkers zijn onze kracht. Hoewel iedereen zijn eigen werkstijl heeft, delen we toch de basis. En dat gevoel is heel sterk.  

Onze kernwaarden gaan vooral over het belang van de relatie tussen klant, makelaar en verzekeraar. Wij gaan voor duurzame relaties en we gaan er vol voor. Want door het tonen van executiekracht krijgen we dingen voor elkaar. In sommige gevallen zijn er voor de hand liggende oplossingen. Op andere momenten vraagt de situatie om creatief te zijn, om buiten de gebaande paden te denken. Altijd met oog voor de omgeving en de maatschappij. Meijers onderneemt uit het hart, met de menselijke maat.

  • Executiekracht
  • Vrij denken
  • Samen bouwen aan relaties
  • Drive vanuit het hart

In-house partners

005022D 80 Logo Meijers AS RGB


Onze volmacht activiteiten zijn ondergebracht in een aparte entiteit. 

Bij de beste oplossing voor uw situatie, in de zin van voorwaarden en premie, schakelen we hun diensten in.

naar website meer info 

005022D 80 Logo Meijers CR RGB


Specialist in kredietverzekeringen en aanverwante producten.

Samen werken wij met het Worldwide Broker Netwerk , het grootste wereldwijde netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars.

Naar website

005022F 37 Logo Meijers VI RGB geschaald


Focus op schadelast beperking bij verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Advisering met een integrale blik. Met oog voor financiën én de mens. Passende oplossingen voor werknemer en werkgever.

naar website

Internationaal netwerk WBN

Het Worldwide Broker Network is het grootste wereldwijde netwerk van onafhankelijke risk management consultants en verzekeringsmakelaars. Ons lidmaatschap geeft onze klanten toegang tot specifieke vakkennis in de internationale verzekeringsmarkt. Meijers verzorgt lokale expertise in alle landen die voor onze klanten relevant zijn.

Meer dan 100 leden opereren over de hele wereld met een premie inkomen van circa $35 miljard. Het is een uniek netwerk. De samenwerking is over de afgelopen jaren gestaag opgebouwd en vriendschappen zijn ontstaan. Leden hanteren strakke eenduidige procedures over kwaliteit en snelheid van service. Zo verzorgen we de groene kaarten van wagenparken in Frankrijk, maar verzekeren wij ook een visvoerfabriek in Vietnam.

wbn

Beloning

Over onze beloning zijn we transparant. Deze bestaat in het algemeen uit een provisie van verzekeraars,
een onderdeel van de in rekening gebrachte premie. Ook kennen wij andere vormen van vergoeding, zoals een
fee-beloning. Hierover maken wij vooraf duidelijke afspraken die we vastleggen in een aparte dienstverleningsovereenkomst.

voorwaarden dienstverlening

 

005022D 80 Iconen Bezoekverslagen Groen 3.5x