Tussenpersonen

Meijers werkt graag samen met een selecte groep intermediairs in Nederland die hun klanten nóg breder wil bedienen met een solide en hoogwaardige dienstverlening. Dit zijn lokale partijen die een partner nodig hebben om de meer complexe risico’s van hun klanten onder te brengen bij verzekeraars. Die toegang zoeken tot specifieke kennis en inkoopkracht.

Wij geloven in het model om samen met gedreven tussenpersonen over de breedte te investeren in schaalgrootte en continuïteit. Deze local heroes zijn vaak al jaren nauw betrokken bij de advisering en ontwikkeling van hun klanten. Maar hebben op een bepaald moment behoefte aan additionele specialistische kennis en inkoopkracht. Meijers kan dat leveren. Eindklanten zijn beter af want er gaat een heel nieuw scala aan (inkoop)mogelijkheden open.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie met betrekking tot tussenpersonen? Neem dan contact op met: 

Michel Baas, Senior Practice Leader,
m.baas@meijers.nl  +31 (0)6 26 550 951

bel mij terug

Michel Baas, Senior Practice Leader

Michel Baas, Senior Practice Leader

In mijn loopbaan heb ik al snel geleerd dat wederzijds vertrouwen creëren leidt tot partnerschap. Samen optrekken met de tussenpersoon is iets wat ik hierom graag doe. Ik zet dan ook graag mijn tanden in het overbrengen van de dienstverlening van Meijers aan een intermediair. Als local hero’s de strategische keuze maken om ook de grotere en complexe bedrijven te (blijven) ondersteunen met optimale verzekeringsproducten en advies, dan bieden wij daarvoor een optimale propositie.  

Ik geniet van intensieve samenwerking met intermediairs zodat zij hun klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is een uitdaging om mee te denken bij grote en complexe zaken en om juist dan met nieuwe inzichten te komen. Juist dan komen onze ervaring en expertise goed van pas.

Ton Stalenhoef, Directeur - Partner

Ton Stalenhoef, Directeur - Partner

Ongeveer 15 jaar geleden deed ik de eerste zaak met een tussenpersoon. We begonnen hiermee omdat we dezelfde ambitie deelden. Uitstekende verzekeringen afsluiten voor klanten. En dat gaat dus heel goed samen. Nu willen we onze practice tussenpersonen verder uitbreiden, wij zien hier toekomst. Deze local heroes hebben persoonlijke warme ingangen bij hun klanten en wij helpen ze met complexe zaken die zij anders niet zouden doen. Zo versterken wij elkaar.

Waar ik echt gelukkig van word? Problemen oplossen die anderen niet kunnen oplossen. Op zo’n moment is het fijn om te zien dat de klant blij is, maar ook de tussenpersoon. Daar doe ik het voor.

Michel Baas2
Ton Stalenhoef web7

“Door de intensieve samenwerking met Meijers kunnen wij onze klanten van dienst blijven als ze groeien en hun risico’s moeilijker onder te brengen zijn.”

Hans de Boer, nemassdeboer
di 10 november 2020

We werken graag voor andere intermediairs

Meer artikelen

Schade melden
menu
Contact