Schade? Haal uw recht met regres

Heeft u schade door derden? En wilt u die schade gecompenseerd zien? Dan is het goed om te weten dat Meijers er óók is voor regreszaken. 

Ons ervaren team van specialisten in aansprakelijkheid en regres, begeleidt u vanaf het ontstaan van de schade tot en met het succesvol verhalen ervan. Wij gaan door tot u tevreden bent.

Meer weten over regres? 
Wij geven graag advies en informatie over uw verhaalschades. Neem vrijblijvend contact op met een van onze regresspecialisten. 

Neem contact op

Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan

Hoe werkt het?

Bij schade veroorzaakt door derden komt het vaak voor dat u blijft zitten met een deel van de schade. Denk bijvoorbeeld aan uw eigen risico of onverzekerde elementen. Met onze specialisten in aansprakelijkheid en regres hoeft dat niet het geval te zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag. Na beoordeling van uw dossier stellen wij de veroorzaker aansprakelijk. Hierbij houden wij u tussentijds op de hoogte van het proces. Mocht het op een rechtszaak aankomen, dan kunt u gebruik maken van ons netwerk van gespecialiseerde advocatenkantoren.

Onze aanpak

  • Beoordeling aansprakelijkheid
  • Beoordeling verhaalsmogelijkheden
    vrijblijvend
  • Aansprakelijk stellen van veroorzaker
  • Termijnbewaking / herinneringen
  • Onderhandelingen met tegenpartij
  • Succesvol regres

 

Waarom regresservices via Meijers?
Regres is mogelijk bij verschillende schades: klein of groot, met terugwerkende kracht of zelfs als u schade verwacht. Denk aan:

Voorbeeld / Schade aan uw eigendommen

Uw aannemer veroorzaakt brand tijdens onderhoudswerkzaamheden. Uw gebouwenverzekering dekt schade voor een aantal specifieke gebeurtenissen, maar uw eigen risico en de onverzekerde onderdelen zijn voor eigen rekening. De Meijers specialisten in aansprakelijkheid en regres streven ernaar al uw kosten te verhalen op de veroorzaker.

Voorbeeld / Letselschade bij uw medewerkers

Een personenauto rijdt uw medewerker aan met letsel tot gevolg. Verschrikkelijk voor uw medewerker natuurlijk, maar ook u als werkgever lijdt schade. U kunt in dit geval de nettoloonschade en de re- integratiekosten verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Wij verzorgen het loonregres voor u.

Veelgestelde vragen

Uw voordelen?

U heeft snel resultaat door duidelijke en korte communicatielijnen. Bovendien krijgt u toegang tot ons netwerk van schade-experts, onderzoekers en advocaten. Ook kunt u bij de specialisten van Meijers Vitaal terecht voor advies over preventie, verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Wat levert het u op?

Succesvol regres bespaart u veel geld. Wij zijn betrokken tijdens het gehele proces, ontlasten u volledig, houden rekening met uw commerciële belangen en zijn pas tevreden als u schadeloos bent gesteld. Met regres via Meijers kiest u voor een succespercentage van meer dan 90%. Daar zijn wij trots op.

Wat zijn de kosten?

U mag zeggen hoe u het wilt. Op basis van no cure / no pay: u betaalt alleen bij succesvol regres. Of u ontvangt een factuur achteraf, naar gemaakte uren. Ook proberen wij onze eigen kosten te verhalen op de aansprakelijke partij. Dan bent u pas echt volledig schadeloos gesteld.

vr 14 juni 2024

10 preventie maatregelen voor de opslag van EOS

wo 17 april 2024

Bestuurdersaansprakelijkheid en A-Side DIC (Difference In Conditions)

do 16 november 2023

Pascal Saura in AM web over houtbouw: 'Een deel van de verzekeraars haakt af'

zo 1 oktober 2023

Allianz: 5 punten voor een acceptabele PV-installatie

Meer artikelen

Schade melden
menu
Contact