Taxaties

Een goede verzekering valt of staat met het verzekeren van de juiste waarde. Of het nu gaat om sieraden, kunst, gebouwen, huurdersbelangen, bedrijfsuitrusting of inventaris. Zeker in tijden waarin prijzen onder druk staan. Komt uw verzekerd bedrag niet overeen met de werkelijke waarde? Dan ligt de onwenselijke situatie van onder- of oververzekering op de loer. Ook kan dit discussie opleveren bij schade. Zorg er dus voor dat uw taxatie actueel is.

In een taxatierapport neemt een professionele en onafhankelijke taxateur een waardebepaling op. Deze nemen wij vervolgens op in het verzekeringscontract. Eventuele schade of verlies wordt dan op basis van de getaxeerde waarde afgehandeld. In de regel heeft een taxatierapport een geldigheidsduur van drie jaar. Meijers werkt samen met een scala aan partijen. U beslist zelf óf en met welke aanbieder u in zee gaat.

 Wilt u meer informatie over taxaties? Bekijk ons factsheet voor de laatste inzichten.

Factsheet Taxatie (NL)            Factsheet Taxatie (EN)Heeft u vragen over taxaties? Of wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen met een van onze specialisten?

Wij staan voor u klaar!

vraag een gesprek aan

VvE

Wilt u een taxatie verrichten namens de VvE? U kan kiezen tussen twee opties:

  1. Taxatie: de taxateur bezoekt het complex en komt zo tot een nauwkeurigere inschatting van de herbouwwaarde.
  2. Waardebepaling: de taxateur beoordeelt per computer op basis van plattegrond en foto's wat het pand waard is. Dit noemen we ook wel een desktop taxatie.

Opdracht uitzetten voor taxatie/waardebepaling
U kunt de opdracht voor taxatie of waardebepaling aan iedere door u gewenste erkende taxateur verstrekken. Hiernaast vindt u via de opdrachtformulieren beide opties via Troostwijk taxateurs. 

  

Zakelijk

Hier ziet u een overzicht van partijen met wie wij samenwerken:

Particulier / Meijers Meerwaarde

Speciaal voor Meijers Meerwaarde relaties hebben wij afspraken gemaakt met de volgende partijen:

vr 9 september 2022

Stijgende prijzen: welk effect heeft dit op de verzekerde waarde van uw pand?

di 2 april 2019

Waarom is het verzekeren van de juiste waarde belangrijk?

Meer artikelen

Schade melden
menu
Contact