Wagenparkverzekering: maatwerk voor uw wagenpark

In de dynamische wereld van het zakendoen is het cruciaal om uw wagenpark goed te verzekeren. Het maakt niet uit of uw wagenpark tien of honderden motorrijtuigen heeft, of het eigen voertuigen zijn of dat u ze leaset bij via een leasemaatschappij. Uw wagenpark is het visitekaartje van uw onderneming. Uw medewerkers reizen hiermee naar uw klanten of de voertuigen worden ingezet om uw producten te vervoeren. Als er onverhoopt iets gebeurt, wilt u dit zo snel mogelijk oplossen. Geruisloos en efficiënt. Met een wagenparkverzekering kunnen uw medewerkers zonder zorgen blijven rijden en zorgt u voor continuïteit en mobiliteit. Want bij Meijers begrijpen wij dat elk wagenpark uniek is.

Het verzekeren van een wagenpark is maatwerk. En daarom bieden onze specialisten een collectieve wagenparkverzekering op maat. Zo heeft u altijd de wagenparkverzekering die bij u past.

vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Voordelen van het verzekeren via Meijers

  • Inkoopkracht bij alle grote wagenparkverzekeraars van Nederland
  • Mogelijkheden om op basis van schadevrije jaren of vaste premies te verzekeren
  • Ruime ervaring met het werken met hogere eigen risico’s voor casco. Daarnaast bieden wij via Meijers een verhaalservice zodat schades onder het eigen risico worden verhaald
  • Gebruik van het Meijers portaal waardoor al uw documenten digitaal worden verstrekt

 

  • Ervaren specialisten met gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring met het verzekeren van wagenparken
  • Wij mogen de administratie voeren van meerdere verzekeraars zodat wij de controle hebben over het gehele proces
  • Via het internationale WBN-netwerk kunnen wij ook een oplossing aanbieden voor uw voertuigen van uw buitenlandse entiteiten

Wat is er allemaal mogelijk met een wagenparkverzekering?

Johan Stengs, Senior Accountspecialist

Johan Stengs, Senior Accountspecialist

Met mijn jarenlange ervaring en grondige kennis van de verzekeringsmarkt, en in het bijzonder van wagenparkverzekeringen, kan ik onze klanten helder en begrijpelijk informeren. Ik zie technologie een steeds grotere rol spelen in wagenparkbeheer, met innovaties zoals telematica, GPS-volgsystemen en data-analyse die de efficiëntie en veiligheid verbeteren.

Door een gedegen risicoanalyse en sterke relaties met verzekeraars, onderhandelen we de beste voorwaarden en premies voor onze klanten. Onze persoonlijke benadering, gecombineerd met jarenlange ervaring en marktkennis, stelt ons in staat om de behoeften van onze klanten te begrijpen en te vervullen. Dankzij onze proactieve houding en constante aandacht voor klanttevredenheid, weten wij keer op keer een hoge klantretentie te behalen.

Johan Stengs web k2

wo 17 juli 2019

Voertuig beveiligingseisen en de verzekeringsdekking

wo 2 november 2016

Verzekeren van zelfrijdende auto’s?

Meer artikelen

Schade melden
menu
Contact