Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën

Creativiteit maakt het verschil.

Food & Feed-bedrijven krijgen hun risico’s komende jaren steeds moeilijker verzekerd. In de wereld van productie en handel van voedsel zijn er door innovaties en wet- en regelgeving steeds meer aansprakelijkheids- en schaderisico’s bijgekomen. Schades nemen in hoogte toe, ondanks preventieve maatregelen. De afhankelijkheid in de keten zorgt ervoor dat risicosituaties moeilijker zijn in te schatten. Gevolg is dat de premielasten omhoog gaan en in sommige gevallen zelfs de verzekerbaarheid afneemt.

De specialisten van Meijers in Food & Feed bewegen mee met de ontwikkelingen in de markt. Gedreven, oplossingsgericht en creatief. Met onze expertise op het gebied van riskmanagement en verzekeringen zijn we al jaren voor veel klanten succesvol. Een duurzame relatie is hierbij altijd het uitgangspunt.

Omdat we aantoonbaar anders kijken naar risicobeheersing en preventie lukt het vaak om met verrassende oplossingen te komen. We denken in scenario’s, maar búiten de vaste kaders. Goed voorbereid en met kennis van zaken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten in Food & Feed? Neem dan contact op met:  Armand Garabedian, Senior Accountmanager

a.garabedian@meijers.nl 

+31 (0)6 34 105 399

bel mij terug

Klanten aan het woord

'Meijers heeft een grote klantbetrokkenheid, ze denken mee en vooruit. Daarbij hebben ze kennis van zaken, een brede scope en beschikken over slagkracht.'

Peter Stijkel, CFO bij Eosta

‘Kan niet' bestaat niet bij Meijers, zij zoeken altijd een oplossing en staan klaar voor de klant.

Harm Laros, Managing Director bij 2 Sisters Storteboom

Wij zijn tevreden over de samenwerking en ervaren zeker de reactietijd waarmee zaken worden opgepakt als zeer positief.

Michael Sterenberg, Financial controller bij Farm Dairy

Sterk punt van Meijers is de persoonlijke aanpak en het feit dat je als klant één vaste gesprekspartner hebt die de zaken verder voor je regelt. Ook het digitale dossier zorgt voor een goed overzicht van de lopende verzekeringen en afspraken.

Remko Vogelenzang, Directeur Vegafit