FOOD & FEED #2: hét online magazine over risicomanagement in de voedingsindustrie
Voor spelers zoals u in de altijd bewegende food- en feedsector is er een nieuwe editie van het online magazine Food en Feed. Hierin houden we u op de hoogte van trends, ontwikkelingen, achtergronden en wetenswaardigheden op het gebied van risicomanagement in de wereld van food en feed. Want als makelaar in verzekeringen onderscheiden we ons óók graag als inspirerende kennispartner.
Over FOOD & FEED
In deze editie is er uitgebreid aandacht voor risicomanagement rondom recalls. De juiste preventieve maatregelen en het sluiten van een goede verzekering zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het vraagt om maatwerk op basis van grondige risicoanalyse. Expert Silvia Gawronski van Van Traa Advocaten komt aan het woord over de belangrijkste stappen na productcontaminatie. We gaan langs bij de hightech ‘fabriek van de toekomst’ van groenteverwerker Hessing. Aansprakelijkheden na een ongeval met uitzendkrachten komen aan bod. En u leest de meest gestelde vragen over cyberverzekeringen.
Vragen?
Heeft u na het lezen van FOOD en FEED vragen? Of wilt u meer weten over een van de onderwerpen die aan bod komen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar Armand Garabedian, Senior Practice Leader Food & Feed, via a.garabedian@meijers.nl of bel 06 34 105 399. Ons Food & Feed team staat altijd voor u klaar.