Brandverzekering: veiligheid en zekerheid voor uw bedrijf

Bij Meijers begrijpen we dat een brandverzekering voor uw onderneming meer is dan alleen een polis. Het is een essentiële bescherming van uw bedrijfscontinuïteit. Onze experts in brandverzekeringen staan klaar om u advies te geven over de best passende brandverzekering voor uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke brandverzekeringen die aansluiten op de unieke behoeften en wensen van uw organisatie. Ons team brengt allereerst de specifieke risico’s van uw bedrijf in kaart. En adviseert over het implementeren van preventieve maatregelen om schaderisico’s te beheersen. Hierdoor is er minder risico op schade en bedrijfsstilstand. Het restrisico dekt u af door een brandverzekering. Deze verzekering kopen wij in tegen de best mogelijke condities en premie.

Of het nu gaat om brandschade, diefstalschade, waterschade of stormschade; een uitgebreide gevarenverzekering via Meijers voor het bedrijfsleven biedt maatwerk dekking. Dit verzekert u van een oplossing die uw bedrijf beschermt en past bij uw specifieke situatie en behoeften. Met de expertise van Meijers krijgt uw bedrijf de juiste bescherming, zodat u zich kunt focussen op wat echt telt: uw onderneming.

 Meer weten over preventie en alternatieve oplossingen?

 

Waarom een brandverzekering via Meijers?

Brandverzekeringen zijn er in alle soorten en maten. Wij bieden traditionele oplossingen aan zoals uitgebreide gevarenverzekeringen. Die geven dekking in geval van brand, diefstal, waterschade of storm. Maar ook biedt Meijers u specifieke voorwaarden. Hierdoor krijgt u oplossingen op maat.

Als ervaren makelaar in verzekeringen zetten wij onze kennis in om alle mogelijke risico's voor uw bedrijf te identificeren. Dit resulteert in een helder risicoprofiel, waardoor wij u specifieke voorwaarden kunnen bieden die naadloos aansluiten op uw bedrijfssituatie.

Meer informatie?

Neem contact op met: 

Bart Zwiep
Manager Brand
b.zwiep@meijers.nl

Verwante artikelen

do 12 mei 2022

Hét dilemma bij brandpreventie: Gemeente stelt andere eisen dan verzekeraar

do 4 november 2021

Isoleren en verzekeren van je bedrijfspand: hoe gaat dat samen?

do 2 september 2021

Automatische blusinstallatie verplicht bij nieuwe parkeergarages

Meer artikelen

Schade melden
menu
Contact