Thuis in de gemeente

Veel dagelijkse en periodieke taken kunnen aan ons worden uitbesteed. Wie is bijvoorbeeld bij u betrokken bij het schademeldproces? En wie houdt de afhandeling ervan in de gaten? Wat is voor u de beste manier om het complexe aanbestedingsproces van uw verzekeringsportefeuille zo efficiënt mogelijk in te richten of uit te besteden? De specialisten van Meijers helpen u graag met dit proces.

Over Meijers Gemeenteservices
Wij ondersteunen de gemeente bij het gehele proces van aanbesteden van verzekeringen. Eén totaaloplossing. Van portefeuille-analyse en bestek tot gunning. U besteedt de aanbesteding van verzekeringscontracten uit aan ons team van ervaren specialisten. Door middel van professionele inkoop en werken met onderhandse en Europese aanbesteding volgens eisen van de gemeente. Altijd compliant.

We helpen je graag.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan met één van onze Gemeentenspecialisten.

Robert Stoffels, Senior Practice Leader 
r.stoffels@meijers.nl  06 - 14 616 081

bel mij terug

Robert Stoffels, Senior Practice Leader

Robert Stoffels, Senior Practice Leader

De afgelopen jaren heb ik als adviseur en manager diverse rollen vervuld, zowel op product- als marktniveau. Van deze combinatie gaat mijn hart sneller kloppen. Daarom werk ik nu ook voor Meijers. Door mijn juridisch economische- en adviesachtergrond koppel ik aanbestedingsproblematiek aan risicomanagement en verzekeren. Zo help ik samen met onze specialisten concrete klantbehoeften te vertalen naar de best mogelijke oplossingen. Klanten effectiever hun doelstellingen laten behalen is mijn missie. Met persoonlijke aandacht, in dialoog met de klant, ondernemend en met durf om verbetering voor te stellen.

Jeffrey Ruhé, Directeur - Partner

Jeffrey Ruhé, Directeur - Partner

In 2010 ben ik bij Meijers begonnen met het opzetten van segmenten die met vastgoed te maken hebben. In eerste instantie startten we met de VvE practice en sinds een aantal jaar spelen we succesvol mee in het corporatiesegment en gemeenten. Ik geloof heel erg in focus. Als je weet wat er speelt in een segment, kan je relaties ook echt helpen met het maken van de juiste keuzes. Ik word gelukkig als relaties voor ons kiezen op basis van onze dienstverlening en onze innovatiekracht. En ik ben er trots op dat wij als familiebedrijf in staat zijn om steeds meer relaties aan ons te binden. Zorgvuldigheid gaat hierbij boven snelheid omdat wij duurzaamheid in onze relaties heel erg belangrijk vinden. 

David Dresden, Manager Schade

David Dresden, Manager Schade

Het mooiste aan mijn werk? Als ik kan helpen op het moment dat het erop aankomt. Als er een melding komt van een grote schade. Er snel naartoe. Veiligheidsschoenen aan en bouwhelm op. Als eerste zorgen mijn collega’s en ik ervoor dat Meijers de regie in het schadeproces neemt. Het project moet door. Regie en doortastendheid is dan van essentieel belang. Ons doel is altijd om de belangen van de klant optimaal te behartigen. Door te weten wat de volgende stappen in de keten zijn, door je dossier grondig te kennen en door een inhoudelijke discussie met verzekeraars en experts te kunnen voeren. Een schade heeft veel impact. Financieel, maar ook vaak emotioneel. Juist daarom is het belangrijk dat je als klant weet dat er een partij is die aan jouw kant staat en die het extra stapje zet. Het mooiste compliment dat mijn klanten me kunnen geven is: “Als je een schade hebt, dan moet je bij Meijers zijn”.  

Marcel Heringa, Senior Accountmanager

Marcel Heringa, Senior Accountmanager

Ik ben een allround Accountmanager en betrokken bij meerdere segmenten in de publieke sector. Ik heb geregeld gesprekken met controllers over hun zorgen. Hoe kunnen ze de risico’s beheersbaar houden? Hoe krijgen ze inzicht in risico’s en in schadetrends? Daarnaast willen ze natuurlijk ook oog houden voor de leefbaarheid in de wijk. Aan de hand van data – beschikbaar via ons klantportaal – geven wij relaties inzicht in hun risicoprofiel. Welke zaken gaan goed, waar is extra aandacht nodig? Als je met elkaar cruciale gegevens helder krijgt, kun je enorme winst behalen.

Mirjam Visser - Mulder, Intern Accountmanager

Mirjam Visser - Mulder, Intern Accountmanager

In de 25 jaar dat ik in het verzekeringsvak zit, heb ik altijd als intern accountmanager gewerkt. Met mijn juridische achtergrond vind ik het leuk om vraagstukken uit te diepen. Klanten kunnen met al hun vragen bij mij terecht. Aan mij de taak om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Ik zeg altijd; mijn dag is goed als alle vragen intern en extern zijn afgehandeld of in behandeling zijn genomen.

Open communicatie en transparantie vind ik daarbij belangrijk. En klanten waarderen dat. Het zorgt voor een vertrouwensband waardoor duurzame relaties ontstaan. Daarom voel ik me ook thuis bij Meijers. Het familiedenken zit in het dna van dit bedrijf. Hier gaan traditie en innovatie hand in hand.

Slider team
Slider team
Slider team
Slider team
Slider team


Met Mijn Meijers en het Meijers aanbestedingsplatform heeft u transparant en digitaal zicht op uw verzekeringsportefeuille en de aanbestedingen die wij met en voor u uitvoeren. Wij nemen u werk uit handen en daardoor bent u beter in control. Dat is het voordeel van Meijers.

di 29 augustus 2023

Hoe duurzaam belegt u voor uw pensioen?

ma 28 augustus 2023

Inflatie en uw schadeverzekering

vr 25 augustus 2023

Voorkom brand bij zonnestroominstallaties met SCIOS Scope 12

Meer artikelen

                  

Al bijna 50 jaar is Meijers een onafhankelijke makelaar in verzekeringen. Daarom zijn uw belangen bij ons in goede handen. Op alle deelgebieden van risico’s hebben wij specialisten in huis en daarom begrijpen we de wereld van Gemeenten.  Wij ondersteunen de gemeente bij het gehele proces van aanbesteden van verzekeringen. Eén totaaloplossing. Van portefeuille-analyse en bestek tot gunning.

Vraag vrijblijvend advies op bij onze gemeentenspecialisten.

Klik hier voor een adviesgesprek