Thuis in de gemeente

Veel dagelijkse en periodieke taken kunnen aan ons worden uitbesteed. Wie is bijvoorbeeld bij u betrokken bij het schademeldproces? En wie houdt de afhandeling ervan in de gaten? Wat is voor u de beste manier om het complexe aanbestedingsproces van uw verzekeringsportefeuille zo efficiënt mogelijk in te richten of uit te besteden? De specialisten van Meijers helpen u graag met dit proces.

Over Meijers Gemeenteservices
Wij ondersteunen de gemeente bij het gehele proces van aanbesteden van verzekeringen. Eén totaaloplossing. Van portefeuille-analyse en bestek tot gunning. U besteedt de aanbesteding van verzekeringscontracten uit aan ons team van ervaren specialisten. Door middel van professionele inkoop en werken met onderhandse en Europese aanbesteding volgens eisen van de gemeente. Altijd compliant.

We helpen je graag.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan met één van onze Gemeentenspecialisten.

Robert Stoffels, Senior Practice Leader 
r.stoffels@meijers.nl  06 - 14 616 081

bel mij terug

Robert Stoffels, Senior Practice Leader Public

Robert Stoffels, Senior Practice Leader Public

De afgelopen jaren heb ik als adviseur en manager diverse rollen vervuld, zowel op product- als marktniveau. Van deze combinatie gaat mijn hart sneller kloppen. Daarom werk ik nu ook voor Meijers. Door mijn juridisch economische- en adviesachtergrond koppel ik aanbestedingsproblematiek aan risicomanagement en verzekeren. Zo help ik samen met onze specialisten concrete klantbehoeften te vertalen naar de best mogelijke oplossingen. Klanten effectiever hun doelstellingen laten behalen is mijn missie. Met persoonlijke aandacht, in dialoog met de klant, ondernemend en met durf om verbetering voor te stellen.

Jeffrey Ruhé, Directeur - Partner

Jeffrey Ruhé, Directeur - Partner

In 2010 ben ik bij Meijers begonnen met het opzetten van segmenten die met vastgoed te maken hebben. In eerste instantie startten we met de VvE practice en sinds een aantal jaar spelen we succesvol mee in het corporatiesegment en gemeenten. Ik geloof heel erg in focus. Als je weet wat er speelt in een segment, kan je relaties ook echt helpen met het maken van de juiste keuzes. Ik word gelukkig als relaties voor ons kiezen op basis van onze dienstverlening en onze innovatiekracht. En ik ben er trots op dat wij als familiebedrijf in staat zijn om steeds meer relaties aan ons te binden. Zorgvuldigheid gaat hierbij boven snelheid omdat wij duurzaamheid in onze relaties heel erg belangrijk vinden. 

David Dresden, Manager Schadeverzekeringen

David Dresden, Manager Schadeverzekeringen

Het mooiste aan mijn werk? Als ik kan helpen op het moment dat het erop aankomt. Als er een melding komt van een grote schade. Er snel naartoe. Veiligheidsschoenen aan en bouwhelm op. Als eerste zorgen mijn collega’s en ik ervoor dat Meijers de regie in het schadeproces neemt. Het project moet door. Regie en doortastendheid is dan van essentieel belang. Ons doel is altijd om de belangen van de klant optimaal te behartigen. Door te weten wat de volgende stappen in de keten zijn, door je dossier grondig te kennen en door een inhoudelijke discussie met verzekeraars en experts te kunnen voeren. Een schade heeft veel impact. Financieel, maar ook vaak emotioneel. Juist daarom is het belangrijk dat je als klant weet dat er een partij is die aan jouw kant staat en die het extra stapje zet. Het mooiste compliment dat mijn klanten me kunnen geven is: “Als je een schade hebt, dan moet je bij Meijers zijn”.  

Mirjam Visser - Mulder, Intern Accountmanager

Mirjam Visser - Mulder, Intern Accountmanager

In de 25 jaar dat ik in het verzekeringsvak zit, heb ik altijd als intern accountmanager gewerkt. Met mijn juridische achtergrond vind ik het leuk om vraagstukken uit te diepen. Klanten kunnen met al hun vragen bij mij terecht. Aan mij de taak om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Ik zeg altijd; mijn dag is goed als alle vragen intern en extern zijn afgehandeld of in behandeling zijn genomen.

Open communicatie en transparantie vind ik daarbij belangrijk. En klanten waarderen dat. Het zorgt voor een vertrouwensband waardoor duurzame relaties ontstaan. Daarom voel ik me ook thuis bij Meijers. Het familiedenken zit in het dna van dit bedrijf. Hier gaan traditie en innovatie hand in hand.

Robert Smit, Senior Accountmanager

Robert Smit, Senior Accountmanager

Vanaf de eerste dag in mijn loopbaan als verzekeringsmakelaar geloof ik in inventarisatie en analyse.  Alleen dan ontdek je hoe een portefeuille in elkaar zit. Ik heb meer dan 25 jaar geleden écht bewust gekozen voor verzekeringen op aanraden van een docent. En daar heb ik geen dag spijt van gehad.

Een verzekeringsportefeuille gaat pas leven als je deze met hart en ziel bekijkt. Waarom bestaat een polis? Wat is de achtergrond? Dán wordt de ordner in de hoek een dynamisch geheel. Die ordner is bij Meijers trouwens volledig digitaal; alle verzekeringszaken regel je snel en veilig in ons portaal. Ik houd ervan om relaties te wijzen op verschillen in voorwaarden. Om de analyse te maken en te beoordelen wat goed is en wat beter kan. Het verschil zit in de details en het bedenken van alternatieven en creatieve oplossingen. De persoonlijke benadering van Meijers bij het inventariseren en analyseren past mij als een handschoen.

Theo Groefsema, Senior Accountspecialist Technische Verzekeringen

Theo Groefsema, Senior Accountspecialist Technische Verzekeringen

Na 29 jaar bij verzekeraars te hebben gewerkt, waarvan de laatste 15 jaar als acceptant CAR-verzekeringen, werk ik sinds juni 2023 als sluiter CAR-verzekeringen bij Meijers. Met name het zoeken naar oplossingen van verzekeringsvraagstukken is mijn voornaamste motivatie geweest om over te stappen naar de ‘makelaarszijde’. Omdat je dan namelijk dichter bij de relatie staat. Daarnaast is het werken bij Meijers zeer prettig in een leuk en enthousiast team. Mijn doel is altijd de risico’s, welke de relatie mogelijk loopt, ook contractueel, zoveel mogelijk met een adequate verzekering af te dekken. Maatwerk is dus veelal een vereiste omdat geen enkel werk of relatie hetzelfde is. Niet omdat ik jarenlang verzekeraar ben geweest, maar ik geloof sterk in ‘de driehoek’: verzekeraar – makelaar – relatie.     

 

 

Robert Stoffels web2
Jeffrey Ruhe web v4
David Dresden web
Mirjam Visser Mulder web v7
Robert Smit web
Theo Groefsema web


Met Mijn Meijers en het Meijers aanbestedingsplatform heeft u transparant en digitaal zicht op uw verzekeringsportefeuille en de aanbestedingen die wij met en voor u uitvoeren. Wij nemen u werk uit handen en daardoor bent u beter in control. Dat is het voordeel van Meijers.

ma 5 februari 2024

Persbericht: per 1 maart 2024 stapt Bart Zwiep over naar Meijers als Manager Brand

vr 26 januari 2024

Crisissituatie Rode Zee: transportverzekeringen en de wijziging van de M3 clausule

ma 15 januari 2024

BUILD #2: hét online magazine over risicomanagement in de bouw- & installatiesector

vr 22 december 2023

Route 2024: interview met Daniël de Swaan (CEO)

Meer artikelen

                  

Al bijna 50 jaar is Meijers een onafhankelijke makelaar in verzekeringen. Daarom zijn uw belangen bij ons in goede handen. Op alle deelgebieden van risico’s hebben wij specialisten in huis en daarom begrijpen we de wereld van Gemeenten.  Wij ondersteunen de gemeente bij het gehele proces van aanbesteden van verzekeringen. Eén totaaloplossing. Van portefeuille-analyse en bestek tot gunning.

Vraag vrijblijvend advies op bij onze gemeentenspecialisten.

Klik hier voor een adviesgesprek

Schade melden
menu
Contact