Meer artikelen

Persbericht: per 1 juli 2024 stapt Rewi Rambhadjan over naar Meijers

ma 1 juli 2024

Meijers is verheugd dat het aansprakelijkheidsteam wordt versterkt met de komst van Rewi Rambhadjan als Senior Accountspecialist – Aansprakelijkheid & Cyber per 1 juli. “Met Rewi krijgt het team versterking met veel ervaring” zegt Roberto Ramdin, manager Aansprakelijkheid & Cyber. “Met zijn brede ervaring kunnen wij bouwen aan de verdere groei van Meijers. Wij zijn ontzettend blij met zijn komst”.

Rewi Rambhadjan is sinds 2002 werkzaam in de verzekeringsbranche. Hij heeft een indrukwekkende carrière achter de rug als onder andere Casualty Broker bij Marsh en Aon Risk Solutions. Waarna hij vervolgens zijn loopbaan heeft voortgezet als Senior Lead Underwriter Casualty bij Liberty Specialty Markets en Senior Lead Underwriter Casualty bij AIG met een sterke focus op multinationals.

Over zijn overstap naar Meijers zegt Rewi:” Dit is een mooie vervolgstap in mijn carrière bij een mooi en specialistisch familiebedrijf en ik heb heel veel zin om onderdeel te worden van het team en samen bij te dragen aan de groeistrategie van Meijers“.

Over Meijers
Meijers is een familiebedrijf dat in een halve eeuw is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste onafhankelijke assurantiemakelaars. Meijers is specialist in risicomanagement en zet zich met circa 430 medewerkers in voor de continuïteit van mensen en bedrijven. De belangrijkste expertise gebieden van het in Amstelveen gevestigde bedrijf zijn schadeverzekeringen, employee benefits en advisering op maat.  Meijers is een actief lid van het grootste internationale netwerk van onafhankelijke assurantiemakelaars, WBN.

Voor nadere informatie graag contact opnemen met afdeling Communicatie: Leslie de Swaan-Meijers, 020-5042713, 06-24529575, l.deswaan@meijers.nl.

Tag: Over Meijers

Schade melden
menu
Contact