Winst voor ICT-ondernemers

Bijna elke organisatie is afhankelijk van goed werkende ICT, dat hoeven we u niet te vertellen. Maar wat gebeurt er als het misgaat? Een datalek, een systeemfout waardoor een project te laat wordt opgeleverd, een ondeugdelijke patch of iets anders… Er bestaat altijd een risico dat een partij u aansprakelijk stelt. En dat is onwenselijk, want dat kost onnodig veel geld en is slecht voor het imago van uw bedrijf.

Wij helpen eventuele schade beperkt en kosten overzichtelijk te houden. Tijdens of na een incident, maar juist ook vooraf. Door mee te denken over sluitende voorwaarden, preventieve maatregelen, scenario’s in kaart te brengen en scherp in te kopen op de verzekeringsmarkt. 

Hierbij hebben we veel oog voor aansprakelijkheidsrisico’s en risico’s ten aanzien van medewerkers. Met kennis van de ICT branche en riskmanagement in het algemeen. Natuurlijk kunt u zich eenvoudig verzekeren met een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering, maar hoe weet u zeker dat de voorwaarden optimaal zijn en u niet teveel betaalt?

We hebben een integrale verzekeringsvisie, ook bij een second opinion. Als alles eenmaal staat, dan monitort u de verzekeringsoplossing eenvoudig via het online dashboard. Zo heeft u volledige controle.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? 

Neem dan contact op met:  

Fabian Jongmans, Accountmanager f.jongmans@meijers.nl  via +31 (0)6 18 961 044

bel mij terug

Benieuwd naar mogelijke dekkingshiaten?

vraag de risicoscan aan

Fabian Jongmans, Senior Teamleider

Fabian Jongmans, Senior Teamleider

Ondernemers in de technologie willen continue verbeteren. Ontwikkelen. Ik deel die passie en zie altijd ruimte voor verbetering. Dat is ook een reden dat ik Product owner van ‘Mijn Meijers’ ben geworden. Ondernemers willen verder, zonder uitgebreid stil te staan bij de risico’s. Maar het moet wel goed geregeld zijn. Dat Meijers het maximale resultaat behaalt. Ik bouw graag een vertrouwensband op met mijn relaties. Ik werk keihard om dat vertrouwen iedere dag waar te maken. Bij Meijers maken we het verschil doordat wij de kennis in huis hebben en de beste deal realiseren. Het gaat verder dan risicomanagement en verzekeren. Als het even kan brengen we onze relaties in contact met partners die net zo van ondernemen houden als wijzelf. 

Robert Ockhuizen, Senior Specialist Schadeverzekeringen

Robert Ockhuizen, Senior Specialist Schadeverzekeringen

'Ik ben al meer dan 15 jaar specialist aansprakelijkheidsverzekeringen. Tussendoor ben ik nog even leraar Engels geweest. Ik hou ervan om iets echt tot de bodem uit te zoeken, een echte specialist. Beroepsaansprakelijkheid en cyber vind ik interessant. ICT bedrijven moet je eerst technisch begrijpen om een goede risicoanalyse te kunnen maken. Het is de kunst om te snappen hoe processen in elkaar zitten en de hiermee samenhangende risico’s inzichtelijk te maken. Dat is steeds weer leren, ieder bedrijf is anders en werkt met andere systemen. Juist die breedte van ICT is leuk. De korte lijnen en de hoeveelheid kennis is de reden dat klanten voor Meijers kiezen. Ik heb veel inhoudelijk klantcontact waarin ik complexe materie in normale mensentaal uitleg. Dat is toch een beetje de leraar in mij!'

Tom Rijgersberg, Practice Leader

Tom Rijgersberg, Practice Leader

Mijn ICT carrière kenmerkt zich door diversiteit in sectoren én rollen. Als programmeur, wetenschapper, consultant en strateeg. Ik combineer de hardcore nerdkant het liefst met de bedrijfskundige. Met die ervaring kruip ik in de huid van de klant. Dat vind ik het allerleukst. Nieuwe dingen ontdekken, verbanden leggen en de klant daarbij betrekken.  De ontwikkelingen op IT gebied zoals in AI (Artficial Intelligence)  geven veel kansen, maar ook risico’s. Ik adviseer over cyberverzekeringen en heb een enorm netwerk aan cyberspecialisten. Als wij een oplossing niet kunnen bieden, dan verwijs ik door. Samenwerking op cybergebied is steeds normaler en altijd een win-win situatie. Als ingenieur wil je maar één ding: problemen oplossen. Altijd vanuit het klantperspectief. Het begint bij het definiëren van de vraag van de klant.  Daarbij zijn transparantie, betrokkenheid en deskundigheid essentieel. Geen snelle jongens hier, geen gejaag, we maken het niet mooier dan het is.

Kevin Leuhof

Kevin Leuhof

 Ik begon mijn carrière in pensioenen en na 25 jaar in het verzekeringsvak houd ik mij nu bezig met het brede spectrum van employee benefits onderwerpen. Van (duurzame) inzetbaarheid, eigen risicodragerschap en WIA-aanvulling tot ziektewet dienstverlening, arbodienstverlening en pensioen. De diversiteit is voor mij het leukste wat er is, maar tegelijkertijd een uitdaging voor veel bedrijven. Want hoe houd je het overzicht wanneer alles met elkaar te maken heeft? Aan mij de taak om complexe materie zo simpel mogelijk te maken. Het fijne bij Meijers is dat wij helpen om regie te houden én je werk uit handen nemen. Door een slim digitaal portaal bijvoorbeeld waar je al je werknemerszaken regelt.

Team ICT
Team ICT
Team ICT
Team ICT

Klanten aan het woord

'Doordat Meijers ons verzekeringspakket volledig in beheer heeft, scheelt het een hele hoop denkwerk. Ook wanneer er veranderingen zijn of verbeteringen, komen wij door periodiek accountmanagement snel tot de gewenste dekking en invulling. Bij calamiteiten is onze ervaring dat dat het moment is waar het omgaat, wij hebben meerdere keren de dekking in werking gezien, alle keren naar volle tevredenheid. Dienstverlening 9+'

Michiel van Joolen, Set Services

'De samenwerking met Meijers verloopt altijd erg soepel en prettig.'

Mark Rosier, Credit & Collections, Decos

'Meijers helpt ons innoveren. Ze denken altijd in praktische oplossingen.'

Maurits Koopman, Founder Scanmovers