Winst voor ICT-ondernemers

Bijna elke organisatie is afhankelijk van goed werkende ICT, dat hoeven we u niet te vertellen. Maar wat gebeurt er als het misgaat? Een datalek, een systeemfout waardoor een project te laat wordt opgeleverd, een ondeugdelijke patch of iets anders… Er bestaat altijd een risico dat een partij u aansprakelijk stelt. En dat is onwenselijk, want dat kost onnodig veel geld en is slecht voor het imago van uw bedrijf.

Wij helpen eventuele schade beperkt en kosten overzichtelijk te houden. Tijdens of na een incident, maar juist ook vooraf. Door mee te denken over sluitende voorwaarden, preventieve maatregelen, scenario’s in kaart te brengen en scherp in te kopen op de verzekeringsmarkt. 

Hierbij hebben we veel oog voor aansprakelijkheidsrisico’s en risico’s ten aanzien van medewerkers. Met kennis van de ICT branche en ICT risicomanagement in het algemeen. Natuurlijk kunt u zich eenvoudig verzekeren met een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering, maar hoe weet u zeker dat de voorwaarden optimaal zijn en u niet teveel betaalt?

We hebben een integrale verzekeringsvisie, ook bij een second opinion. Als alles eenmaal staat, dan monitort u de verzekeringsoplossing eenvoudig via het online dashboard. Zo heeft u volledige controle.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? 

Neem dan contact op met:  

Fabian Jongmans, Accountmanager f.jongmans@meijers.nl  via +31 (0)6 18 961 044

bel mij terug

Benieuwd naar mogelijke dekkingshiaten?

vraag de risicoscan aan

Tom Rijgersberg, Practice Leader Cyber

Tom Rijgersberg, Practice Leader Cyber

Mijn ICT carrière kenmerkt zich door diversiteit in sectoren én rollen. Als programmeur, wetenschapper, consultant en strateeg. Ik combineer de hardcore nerdkant het liefst met de bedrijfskundige. Met die ervaring kruip ik in de huid van de klant. Dat vind ik het allerleukst. Nieuwe dingen ontdekken, verbanden leggen en de klant daarbij betrekken.  De ontwikkelingen op IT gebied zoals in AI (Artficial Intelligence)  geven veel kansen, maar ook risico’s. Ik adviseer over cyberverzekeringen en heb een enorm netwerk aan cyberspecialisten. Als wij een oplossing niet kunnen bieden, dan verwijs ik door. Samenwerking op cybergebied is steeds normaler en altijd een win-win situatie. Als ingenieur wil je maar één ding: problemen oplossen. Altijd vanuit het klantperspectief. Het begint bij het definiëren van de vraag van de klant.  Daarbij zijn transparantie, betrokkenheid en deskundigheid essentieel. Geen snelle jongens hier, geen gejaag, we maken het niet mooier dan het is.

Jackeline van Ginkel, Specialist Aansprakelijkheid en Cyber

Jackeline van Ginkel, Specialist Aansprakelijkheid en Cyber

 “Techbedrijven begeven zich in een enorm interessant speelveld, waar ik met mijn achtergrond als jurist en voorgaande rollen als specialist beroepsaansprakelijkheid, schadebehandelaar cyber en specialist bij een cyber security bedrijf, graag mijn bed voor uitkom. " De uitdaging die bij deze bedrijven speelt op diverse terreinen van cybercriminaliteit en databescherming tot de digitale transitie en ESG zijn complex maar juist daarom erg interessant. In mijn rol mag ik mij met al deze facetten bezighouden met als doel om onze relaties optimaal te bedienen en van het beste advies te voorzien”.

Kevin Leuhof, Senior Accountmanager Employee Benefits

Kevin Leuhof, Senior Accountmanager Employee Benefits

 Ik begon mijn carrière in pensioenen en na 25 jaar in het verzekeringsvak houd ik mij nu bezig met het brede spectrum van employee benefits onderwerpen. Van (duurzame) inzetbaarheid, eigen risicodragerschap en WIA-aanvulling tot ziektewet dienstverlening, arbodienstverlening en pensioen. De diversiteit is voor mij het leukste wat er is, maar tegelijkertijd een uitdaging voor veel bedrijven. Want hoe houd je het overzicht wanneer alles met elkaar te maken heeft? Aan mij de taak om complexe materie zo simpel mogelijk te maken. Het fijne bij Meijers is dat wij helpen om regie te houden én je werk uit handen nemen. Door een slim digitaal portaal bijvoorbeeld waar je al je werknemerszaken regelt.

Fabian Jongmans, Practice Leader ICT

Fabian Jongmans, Practice Leader ICT

Ondernemers in de technologie willen continue verbeteren. Ontwikkelen. Ik deel die passie en zie altijd ruimte voor verbetering. Dat is ook een reden dat ik Product owner van ‘Mijn Meijers’ ben geworden. Ondernemers willen verder, zonder uitgebreid stil te staan bij de risico’s. Maar het moet wel goed geregeld zijn. Dat Meijers het maximale resultaat behaalt. Ik bouw graag een vertrouwensband op met mijn relaties. Ik werk keihard om dat vertrouwen iedere dag waar te maken. Bij Meijers maken we het verschil doordat wij de kennis in huis hebben en de beste deal realiseren. Het gaat verder dan risicomanagement en verzekeren. Als het even kan brengen we onze relaties in contact met partners die net zo van ondernemen houden als wijzelf. 

Tom Rijgersberg web2
Jackeline van Ginkel web
Kevin Leuhofweb
Fabian Jongmans web

wo 10 april 2024

Meijers kondigt samenwerking aan met CyberCube

vr 29 maart 2024

Nieuwe wet aangenomen ter bevordering van digitale weerbaarheid voor bedrijven

vr 1 december 2023

Zo ben je verzekerd van de beste hulp én vergoeding na een cyberaanval

ma 30 oktober 2023

Cybercase: MKB klant getroffen door een hack, de kosten liepen op tot meer dan € 250.000

Meer artikelen

Klanten aan het woord

'Doordat Meijers ons verzekeringspakket volledig in beheer heeft, scheelt het een hele hoop denkwerk. Ook wanneer er veranderingen zijn of verbeteringen, komen wij door periodiek accountmanagement snel tot de gewenste dekking en invulling. Bij calamiteiten is onze ervaring dat dat het moment is waar het omgaat, wij hebben meerdere keren de dekking in werking gezien, alle keren naar volle tevredenheid. Dienstverlening 9+'

Michiel van Joolen, Set Services

'De samenwerking met Meijers verloopt altijd erg soepel en prettig.'

Mark Rosier, Credit & Collections, Decos

'Meijers helpt ons innoveren. Ze denken altijd in praktische oplossingen.'

Maurits Koopman, Founder Scanmovers
Schade melden
menu
Contact