Wat wij jou bieden

In je loopbaan wil je vooruit. Dat snappen wij bij Meijers maar al te goed.  Zelstandigheid en ontwikkeling zijn thema's die we heel belangrijk vinden. Want het gaat om meer dan de inhoud van je werk alleen. 

Op ons kantoor in Amstelveen werken we in een informele en zeer dynamische omgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling. Waar volop mogelijkheden zijn voor initiatief en persoonlijke groei. We investeren volop in vakopleidingen, maar ook ontwikkelprogramma’s en coaching trajecten. We bieden een goed salaris, een 13e maand, een mooie collectieve pensioenregeling en een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

Persoonlijke groei

Bij Meijers geloven we dat werken alleen maar leuker wordt als je kan groeien. Als je lekker in je vel zit, kan je meer betekenen voor klanten en collega’s. We maken dan ook serieus werk van vitaliteit en talentontwikkeling. Denk hierbij aan online cursussen, mentoren, interne en externe coaches en het hebben van een persoonlijk ontwikkelplan. Ook op sportief gebied hebben we genoeg te bieden met Meijers In Vorm.

Meijers In Vorm

Werk is leuk, maar geregeld eens wat andere activiteiten met collega’s ondernemen is misschien wel nog leuker. En zo blijven we in shape natuurlijk.

Het hele jaar door organiseren we binnen het programma Meijers In Vorm afwisselende activiteiten. Lekker ontspannen, inspannen en inspireren maar.

Collectieve zorgverzekering

Meijers heeft een collectieve zorgverzekering voor alle medewerkers. Wij vinden een goede zorgverzekering namelijk onderdeel van ons gezondheidsbeleid als werkgever.

De voordelen ervan zijn bijvoorbeeld een aanvullend pakket op maat, een lagere premie en korting op de aanvullende pakketten. Heb je een partner en/of (thuiswonend studerende) kinderen? Dan geldt dit voordeel ook voor hen.

Zorgcampagne 2018

Medewerkers Onderzoek (MO)

Medewerkers van Meijers beoordelen hun werk met een 8,5 gemiddeld. Met name de leuke sfeer, de grote mate van zelfstandigheid en het prettige samenwerken met collega’s zorgt voor het hoge cijfer.

Benefits