Start je carrière bij Meijers

Bij Meijers zijn we continu bezig om oplossingen te vinden voor onze klanten en nieuwe wegen te ontdekken. Dynamisch. Met elkaar. De open sfeer zorgt voor het vertrouwen om nieuwe uitdagingen met enthousiasme aan te gaan. Je staat er nooit alleen voor.

Deze mentaliteit vind je terug bij alle afdelingen en in alle functies. We bieden starters verschillende mogelijkheden om in te stromen. Bijvoorbeeld via ons traineeship, een afstudeeropdracht, een bijbaan of een stage.

Het begint bij jou. Bekijk de vacatures voor starters en neem contact op met onze recruiters. We helpen je zeker verder.

Vliegende start. Het Meijers traineeship.

Je staat aan het begin van je carrière. Je zoekt een baan waarin je kunt ontdekken waar je talent en je hart liggen. Waarin je in korte tijd veel ervaring opdoet. Bij Meijers vind je zo’n plek. Met het Meijers Traineeship maak je in de praktijk kennis met alle aspecten van het verzekeringsvak. Je ontwikkelt je eerst in de breedte en daarna ga je in jouw interessegebied meer ervaringen opdoen (bijvoorbeeld in commercie, verzekeringen of financiën). 

Een traineeship bij Meijers duurt gemiddeld twee jaar. Je begint met een groep trainees en samen ga je ertegenaan. Je start meteen in een serieuze functie waarbij je zo’n 20% van je tijd beschikbaar hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Denk daarbij aan trainingen, projecten en individuele coaching. Verbreed ook je horizon over de grenzen, want we hebben veel klanten met buitenlandse belangen en internationale connecties. Afhankelijk van je werkervaring en je opleidingsniveau ligt je startsalaris tussen de €2500-€2800. Binnen twee jaar stroom je door naar een functie die bij je past.  

Nieuwsgierig?

Wij zijn in elk geval benieuwd naar jou. Tijdens een persoonlijke kennismaking horen we graag over jouw drijfveren, leiden we je rond en vertellen we meer over wat we je kunnen bieden. 

Neem contact op met één van onze recruiters. Of bekijk de vacature en solliciteer direct.

naar de vacature

Trainees aan het woord

vr 19 april 2024

Trainee Vlogs & Blogs - Ontmoet Timo

Meer artikelen

Hier begint het

Welke dromen, ambities en interesses heb je?
Wat verwacht je van  een werkgever? Hoe word je beter in wat je graag doet? Waar gaat je hart nou echt sneller van kloppen?

We willen het weten.
Het begint bij jou.

bekijk onze vacatures

Op zoek naar een stage of bijbaan?

Bij Meijers krijgen ambitieuze HBO’ers en WO’ers veel kansen. We zijn altijd op zoek naar studenten voor een uitdagende meeloop- of afstudeerstage of werkstudenten die volwaardig meedraaien in een team. Jonge talenten dus, die werkervaring op willen doen bij een financiële dienstverlener. Je krijgt veel ruimte om te ontdekken wat je wil en kan. Dat vraagt om lef en initiatief. Plus een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. 

Vacatures voor een stage of bijbaan als werkstudent vind je in het Vacature-overzicht Je kan ook altijd een open sollicitatie sturen als je toch op zoek bent naar iets anders. Samen bekijken we de mogelijkheden. 

Young Meijers

Frisse inzichten, nieuwe ideeën, andere perspectieven… Wij vinden het belangrijk dat jonge professionals hun stem laten horen. Zodat de verschillende generaties op een werkvloer zoveel mogelijk van elkaar leren.

Daarom dagen we onze jong-professionals uit om gevraagd en ongevraagd hun ideeën te delen met collega’s en directie. En door de workshops, trainingen en social en sport events die we organiseren, voelt iedereen zich uitgenodigd.  

Schade melden
menu
Contact