Aansprakelijkheid

Schadeclaims nemen de laatste jaren toe, zowel de hoogte ervan als het aantal. Ook in Nederland. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vormt de basis voor ieder bedrijf. Tandarts, architect, notaris, advocaat, interim-manager of een ander vak waarin aansprakelijkheid een issue is?

Meijers kan u beter beschermen met passende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. En als bestuurder of commissaris kunt u uw privé-vermogen in veiligheid stellen door een passende bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.

 Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan


Meer informatie?

Bel mij terug

Producten aansprakelijkheid

  • Bedrijfsaansprakelijkheid
  • Beroepsaansprakelijkheid
  • Bestuurdersaansprakelijkheid voor B.V. 's en N.V.'s
  • Bestuurdersaansprakelijkheid voor verenigingen en stichtingen
  • Fraude
  • Kidnap & Ransom  (K&R)
  • Milieu
  • Recall
  • Warranty & Indemnity

Roberto Ramdin, Manager Schadeverzekeringen Aansprakelijkheid

Roberto Ramdin, Manager Schadeverzekeringen Aansprakelijkheid

Meijers houdt van de actualiteit en daarom hebben wij ons verdiept in het fenomeen Spac. Mede door onze kennis en ervaring op het gebied van D&O verzekeringen konden wij snel schakelen. Wij hebben als één van de eerste een aantal Spac’s verzekerd in Nederland. In de toekomst wordt de reputatie van de bestuurders en commissarissen steeds belangrijker. Dat is waar je op vertrouwt als investeerder en dat is waar het succes ligt verscholen.

Waar ik een kick van krijg? Om voor de meest complexe risico’s een verzekeringsoplossing te bedenken en te vinden. Gewapend met onze kennis bewegen we mee met de veranderende regels die gelden voor het verzekeren van Spacs. En zo benutten wij ons vermogen om specialistische, op maat gesneden oplossingen te bieden aan onze (internationale) klant.

Rob van Leyen, Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid

Rob van Leyen, Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid

Veel foodbedrijven hebben een traditionele aansprakelijkheidsverzekering. Vaak doen zij zichzelf hiermee tekort. Want ook risico’s die bijvoorbeeld te maken hebben met voedselveiligheid wil je toch gedekt hebben? Of een recall? Juist voor de specifieke ‘foodrisks’ zijn maar weinig aanbieders op de verzekeringsmarkt te vinden. Aan ons de taak goed te zoeken, open te staan voor nieuwe integrale opties  en deze goed te onderhandelen. Bij Meijers komen we graag met een complete en preventieve oplossing. Het leukst vind ik om samen met onze partners een breed risicoadvies op te stellen. Dan denken wij mee over de bedrijfsprocessen en het verzekeringspakket dat hierbij past. Ik wil weten waar de klant van wakker ligt. Alleen dan kan ik tot het best passende advies komen. Als oude rot in het vak (25+ jaar) weet ik gewoon dat deze aanpak werkt en leidt tot een duurzame relatie. Klanten voelen bij Meijers de bevlogenheid en de persoonlijke aanpak. Dat maakt mijn werk leuk. 

Marcel Besemer, Senior Accountspecialist

Marcel Besemer, Senior Accountspecialist

Ik vind deze bedrijfstak enorm interessant door de combinatie van gedurfd ondernemerschap en soms risicovolle investeringen. Investeringsfondsen en participatiebedrijven spelen een steeds belangrijkere rol in het economisch verkeer. Het is een risicovolle bedrijfstak met veel externe geldverstrekkers. Er kan heel wat mis gaan: onvoldoende rendement, faillissement, claims van investeerders, verkeerde adviezen of gemaakte fouten op gebied van wet- en regelgeving. Bestuurders kunnen hiervoor persoonlijk aansprakelijk worden gesteld.

Ik verdiep mij dagelijks in economische ontwikkelingen, het doorgronden van cijfers en het blootleggen van risico’s. Zo kom ik in overleg met verzekeraars tot goed advies. En daar ligt mijn passie. De juiste dekking voor een investeringsbedrijf en hun bestuurders en medewerkers vinden, tegen de beste prijs.

Natasja Kraan, Specialist Aansprakelijkheid

Natasja Kraan, Specialist Aansprakelijkheid

In mijn adviserende rol kan ik echt mijn ei kwijt. Ik vind het leuk om me te verdiepen in een klant en op basis daarvan advies te geven. Ik richt mij deels op Food klanten maar daarnaast bedien ik ook andere sectoren. Cyberverzekeringen worden steeds belangrijker. De bewustwording over de omvang van een cyberschade bij ondernemers moet echt nog groeien. Klanten kiezen voor Meijers omdat we grondig te werk gaan en de klant centraal stellen. We doen ons huiswerk en geven advies op maat. En daar zet ik graag mijn tanden in. Bij moeilijk verzekerbare risico’s doen we ons uiterste best in de onderhandelingen met verzekeraar. De communicatie verloopt via korte lijnen tussen accountmanager, specialist en verzekeraar. Binnen de afdeling aansprakelijkheid vormen we een hecht team.

Tom Rijgersberg, Practice Leader Cyber

Tom Rijgersberg, Practice Leader Cyber

'Mijn carrière van 25 jaar ICT kende 9 jaar in cyber consultancy. Ik heb me de vraag gesteld of je cyberrisico’s wel moet verzekeren. Want voorkomen is altijd beter dan genezen. Máár als het dan toch misgaat, dan is er bedrijfsstilstand, mogelijke aanspraken van derden. Dan moet een organisatie zo snel mogelijk in de reactiemodus springen. Kun je die schade zelf dragen? Wie bel je dan? Wat moet je doen? Ik geloof in de totaaloplossing: preventie, detectie en reactie. Aangevuld met een schadeverzekering en een team van First Response experts. Als Meijers de oplossing niet kan bieden, dan verwijs ik graag door. Bij samenwerking zijn transparantie, betrokkenheid en deskundigheid essentieel. Geen snelle jongens hier, we maken het niet mooier dan het is.' Tom Rijgersberg, t.rijgersberg@meijers.nl +31 (0)6 386 756 13

Faizal Soebratie, Specialist Cyber

Faizal Soebratie, Specialist Cyber

Ik vind het geweldig om mensen te helpen, te verbinden en zekerheid te bieden. Mijn relaties kunnen daarom altijd op mij rekenen. Ik heb veel plezier in wat ik doe en dat straal ik ook graag uit. Mijn motto is als volgt: als ik zie dat iemand iets goed doet, dan geef ik een compliment. Wanneer ik zie dat er iets fout gaat, dan vraag ik of ik kan helpen. Onlangs heb ik gekozen om mij te specialiseren binnen Cyber, van ondersteuning naar advies. Ik kijk erg naar uit naar deze nieuwe functie. Bij Meijers werken medewerkers met een drive vanuit het hart. Dat merk je aan alles, het eindresultaat telt.

Verwante artikelen

ma 28 augustus 2023

Inflatie en uw schadeverzekering

do 23 februari 2023

Waterschade: schakel altijd een expert in

wo 16 november 2022

Tip: bespaar kosten op uw wagenpark

di 11 oktober 2022

Wegvervoerder of expediteur? Gigantische verschillen bij schade

Meer artikelen