Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën

Het onderscheid voor elke VvE

Met ruime ervaring in de vastgoedsector heeft Meijers een verzekeringsservice ontwikkeld speciaal voor Verenigingen van Eigenaars (VvE's) en beheerders. De behoefte van de markt is onze drijfveer. Het professioneel beheren van een VvE vraagt om specialistische kennis. En dat is precies onze kern.

Meijers heeft een toegewijd en deskundig team met volledige focus op de VvE-beheerder. Een vast en bekwaam aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Daarnaast is er een digitaal portaal waar beheerders altijd het overzicht houden over hun portefeuille. Zo blijft kostbare tijd over voor andere aspecten van het beheerdersvak.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze VvE-diensten? Neem dan contact op met: 

Jelmer van Popta, Practice Leader j.vanpopta@meijers.nl 06 - 55 895 772

bel mij terug

Jelmer van Popta, Practice Leader VvE

Jelmer van Popta, Practice Leader VvE

Met ruim 12 jaar werkervaring in het VvE-segment maak ik samen met ons VvE-team echt het verschil voor onze klanten. Door kennis en ervaring in praktijk te brengen bieden we samen met gedigitaliseerde services steeds bredere ondersteuning aan beheerders. Zodat een beheerder z’n handen vrij heeft en kan sturen op hoofdlijnen. Ons team werkt als een geoliede machine: offertes en polissen snel geleverd, en soepele mutatieverwerking. En dat wordt gewaardeerd door de grote groep beheerders en VvE’s die we bedienen.

Carlo Jonk, Schadebehandelaar VvE

Carlo Jonk, Schadebehandelaar VvE

Het VvE-team bij Meijers is goed op elkaar ingespeeld. Voor mij als schadebehandelaar is het prettig te weten dat er een sterk team achter me staat. Voor de klant zit de winst in het persoonlijk contact. Juist in deze wereld waarin automatisering zorgt voor transparantie en statistieken, kan de menselijke touch het verschil maken. Ik streef ernaar dat klanten ervaren dat ze écht worden geholpen. Door bijvoorbeeld te regelen dat een schade zo snel mogelijk wordt opgelost door iemand uit ons eigen landelijk netwerk. Volledige ontzorging voor VVE-beheerders, dát is altijd mijn doel.

Rianne Bakker, Accountmanager

Rianne Bakker, Accountmanager

Hoe beter VvE-beheerders het proces van verzekeren doorgronden, des te meer wij voor ze kunnen betekenen. Zo werken we vanuit gedeelde kennis samen aan een optimale klantbediening. Complexe kwesties oplossen, alle risico’s in kaart brengen en onder de juiste verzekering het beste resultaat uitonderhandelen, daar gaat het allemaal om. Goed om te weten: Vanuit Meijers in Vastgoed organiseren we cursussen en workshops voor VvE-beheerders, die aangesloten instellingen zijn bij Meijers. Zo komen ze meer te weten over schadeherstel, of krijgen ze een kijkje in de ‘verzekeringskeuken’. Leerzaam!

Marouane Rolsma, Specialist Schadebehandeling

Marouane Rolsma, Specialist Schadebehandeling

Als assurantiemakelaar zijn wij de wegwijzer voor de klant in verzekeringsland. Hoe complexer een zaak, des te beter. Als verschillende schades samenkomen, zijn vaak veel verschillende partijen betrokken. Aan mij ervoor te zorgen dat de klant krijgt waar hij recht op heeft. Ik vind het een uitdaging om polissen door te spitten en manieren te vinden om schades gedekt te krijgen. Meijers heeft goede relaties met verzekeraars en experts, waardoor de afhandeling voortvarend gaat. Dat is natuurlijk heel prettig in de vastgoedbranche, zodat onze relaties schadeloos worden gesteld en terug naar hun vertrouwde situatie kunnen.

Kolom 1
Kolom 1
Kolom 1
Kolom 1

 

 

 

 

 

 

Klanten aan het woord

Bij een grote brandschade stond Meijers direct met twee mensen klaar in het weekend!

Bart van Doorn, Controller bij Debuut
Klein

De zakelijke schademarkt verhardt
Do 17 Oktober 2019

Kosten schadeverzekeringen stijgenDe marges voor grootzakelijke schadeverzekeringen s... Lees meer

Zolderridder

Kijk uit voor de zolderridders
Wo 5 Juni 2019

Waarom is het voor u als ondernemer belangrijk om, juist nu, na te denken over een po... Lees meer

meijers mijn meijers DEF 02 klein

Nieuw in ontwikkeling: Mijn Meijers postbus
Vr 18 Januari 2019

We ontwikkelen het digitale klantportaal ‘Mijn Meijers’ verder. Vanaf deze week is in... Lees meer

Meer artikelen