Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Diploma WFT Schadeverzekering Zakelijk en diploma WFT Inkomen is een pré of je bent bereid dit op kosten van Meijers te behalen 
 • 0-2 jaar werkervaring
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, zowel in de Nederlandse als de Engelse taal

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Goed, marktconform salaris tussen €2325,- en €3733,- afhankelijk van ervaring
  • Een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuzedag
  • Korting op verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel (zodra dit weer kan)
  • Één op één begeleiding van een ervaren collega op de afdeling
  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling

  Junior Intern Accountmanager

  Amstelveen / 32-40 uur

  Print vacature

  Sta je aan de startblokken van je carrière? Ben jij goed in het bewaken van overzicht en weet jij de juiste prioriteiten te stellen? Ben je daarnaast commercieel, zelfstandig en ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Dit is echt een centrale rol binnen onze organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s, bestaande en nieuwe relaties. Samen met onze accountmanagers bedien jij onze zakelijke relaties en beheer je de bestaande portefeuille. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de omzet- en resultaatdoelstellingen van deze portefeuille. Je bereidt de bezoeken van de externe accountmanager voor en bent na het bezoek ook verantwoordelijk voor de actiepunten die hieruit voortkomen. Daarnaast onderhoud je regelmatig contact met de relaties en signaleer je kansen. Je schroomt dan ook niet om deze kansen te benutten. Je analyseert risico’s, biedt passende verzekeringsoplossingen en verzorgt offertes op het gebied van schadeverzekeringen. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de voortgang van het acceptatieproces van nieuwe aanvragen.

  Jouw kwaliteiten

  Als Junior Intern Accountmanager ben je een echte ‘spin in het web’ en een ‘commercieel talent’. Daarnaast ben je ondernemend en resultaatgericht. In jouw werk stel je hoge kwaliteitseisen en ben je accuraat. Je legt gemaakte afspraken en de voortgang van acties goed vast in onze systemen, zodat jij altijd de laatste status weet. Omdat je een verbindende factor bent voor Meijers en onze klanten ben je goed in adviseren en beschik je over een behoorlijke dosis aan overtuigingskracht.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een onafhankelijke makelaar in assurantiën sinds 1973 met ruim 300 medewerkers. Meijers is een familiebedrijf, dat vóel je als je binnenstapt. Ambitieus, wendbaar en laagdrempelig. We vinden werken aan je eigen toekomst belangrijk. Daarom krijg je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kan. We begeleiden profit en non-profit klanten bij hun risico's en verzekeringen. Denk aan grote Internationale organisaties of bedrijven waar Holland trots op is. Dan gaat het over schepen die overdwars liggen in het Suezkanaal, giraffen in dierentuinen over de hele wereld, tot urban bars en clubs.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Junior Intern Accountmanager die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Romy van Schaik (Recruiter), via 06 185 812 00. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


   Romy van Schaik

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?