Meer over Meijers

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een salaris tussen € 2.372 en € 3.710 euro afhankelijk van ervaring en opleiding en reiskostenvergoeding
 • Een 13e maand
 • Een uitstekende pensioenregeling met slechts 3% eigen bijdrage en korting op diverse verzekeringen
 • 30 vakantiedagen en de mogelijkheid om deze bij te kopen
 • We hechten veel waarde aan jouw werk-privé balans en daarom hebben we een thuiswerkregeling en flexibele werktijden tussen 07.00-19.00 uur

  Wat verwachten we van je?

  • Ervaring in een klantenservice functie
  • Secuur in administratieve processen
  • Goed kunnen schakelen tussen telefonische en administratieve werkzaamheden
  • Dienstverlenend, gastvrij en behulpzaam
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

  Customer Care Medewerker

  Amstelveen / 32-40 uur

  Print vacature

  Ben jij servicegericht, administratief vaardig, klantvriendelijk en handig met systemen? Lijkt het jou leuk om het eerste (telefonische) aanspreekpunt te zijn van Meijers? Dan ben jij de aangewezen persoon om ons team te versterken.

  Wat ga je doen?

  Als Customer Care medewerker met klantcontact ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en relaties. Jij beantwoordt de telefoon en probeert onze relaties direct verder te helpen, lukt dit niet dan verbind je door naar een collega. Je verricht administratieve werkzaamheden en correspondeert met relaties. Daarnaast kan je ook ingedeeld worden op een receptiedienst. Hier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst op kantoor van relaties, leveranciers en anderen. Jij wilt zorgen voor een 9+ ervaring!

  Jouw kwaliteiten

  Je vindt het leuk om onze klanten en medewerkers een goed gevoel te geven, je denkt graag mee en stelt je dienstverlenend op. Je houdt van afwisselende taken en je kunt makkelijk schakelen tussen de verschillende verantwoordelijkheden. Je bent in staat om goed prioriteiten te stellen. Daarnaast hecht je veel waarde aan een prettige sfeer en een collegiaal team. Samenwerken staat bij jou hoog in het vaandel!

  Jouw toekomst

  We vinden het belangrijk dat jij je snel thuis voelt bij Meijers.Voor een goede start volg je samen met andere nieuwe medewerkers een uitgebreide onboarding. Hier leer je de verschillende afdelingen en collega’s kennen. Bij Meijers vinden we het belangrijk dat jij in je kracht staat en denken wij graag met je mee met jouw ambities. Jouw ontwikkeling staat centraal, we moedigen doorgroeimogelijkheden aan. Bovendien bieden we middels een eigen leer- en ontwikkelplatform actief trainingen aan waar je aan kunt deelnemen.

  Kom je in ons team?
  Iedereen is welkom om bij Meijers te solliciteren. Ben jij de Customer Care medewerker met klantcontact die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Indien je jouw motivatie liever telefonisch toelicht, schrijf dit dan in jouw motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Lisette van der Valk (Corporate Recruiter), via 06-811 889 91.

  Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


   Lisette van der Valk

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Over Meijers

  Meijers is al vijftig jaar een onafhankelijke makelaar in verzekeringen voor zakelijke en particuliere relaties. We bemiddelen tussen verzekeraar en verzekerde en geven advies over hoe onze klanten hun risico’s het beste kunnen afdekken. Van origine zijn we een familiebedrijf, opgericht in 1973 door Jaap en Tineke Meijers. Inmiddels werken er meer dan 400 mensen en is de familie nog steeds actief betrokken.

  Sollicitatieproces

  1

  Telefonische screening

  Telefonisch zoom je met de recruiter in op je motivatie voor de functie en een aantal praktische zaken om te onderzoeken of er aanleiding is voor een 1e kennismaking.

  2

  1e gesprek

  Tijdens het 1e gesprek leren wij jou beter kennen en jij ons. In hoeverre sluit wie jij bent, wat jij kan en wat jij wil aan bij de functie en de organisatie Meijers?

  3

  2e gesprek

  Tijdens het 2e gesprek wordt er verder ingezoomd op de functie en of je past binnen het team, oftewel: is er een duurzame match tussen jou en de rol?

  4

  Meeloopuurtje (opt.)

  Als blijkt dat beide partijen enthousiast zijn dan word je uitgenodigd een uurtje mee te lopen op kantoor. Is er een klik en zie jij en zien wij het nog steeds zitten?

  5

  Aanbieding & screening

  ...dan krijg je een aanbieding! Na akkoord volgt er een screening waarvoor je een aantal documenten aanlevert. Alles in orde? Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

  Voor het 2e gesprek lever je
  twee referenties aan.
  NB: een assessment kan in sommige gevallen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure

  Solliciteren?

  Schade melden
  menu
  Contact