Meer artikelen

BUILD #2: hét online magazine over risicomanagement in de bouw- & installatiesector

ma 15 januari 2024

Voor spelers in de altijd bewegende bouw & installatiesector lanceren wij het tweede online magazine BUILD. Hierin houden we u op de hoogte van trends, ontwikkelingen, achtergronden en wetenswaardigheden op het gebied van risicomanagement. Want als makelaar in verzekeringen onderscheiden we ons óók als inspirerende kennispartner.

Over BUILD #2
In deze editie is er uitgebreid aandacht voor de toename in overnames in de bouw & installatiebranche. De populariteit hiervan licht Erik Kloet, commercieel directeur van de Saman Groep toe. Ook het belang van goed contractmanagement bij bouwteams komt aan bod, een case over kabel- en leidingschade en de kracht van duurzame inzetbaarheid voor medewerkers. Daarnaast is verduurzaming actueler dan ooit en kijken we in de keuken bij iwell, een innovatief bedrijf in energieopslag. Als laatste krijgt u antwoord op 5 vragen over bouwgaranties en geven we een update over de Wet kwaliteitsbouw (Wkb).

  Lees BUILD

Vragen?
Heeft u na het lezen van BUILD vragen? Of wilt u meer weten over een van de onderwerpen die aan bod komen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar onze specialisten Bastiaan Bus, accountmanager bouw & installatie, via b.bus@meijers.nl of Fabienne Koolen, accountmanager bouw & installatie via f.koolen@meijers.nl. We staan altijd voor u klaar.

Tags: Bouw, Installatie, schadeverzekeringen

Schade melden
menu
Contact