Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen recruitment 
 • Ervaring in de financiële dienstverlening is een pré

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, initiatieven te nemen en ruimte voor persoonlijke groei
  • Een goed marktconform salaris en een 13e maand
  • 29 vakantiedagen en een bedrijfsvrijekeuzedag
  • Deelname aan het a.s.r. Vitality en aan het Meijers in Vorm programma
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Bij gebleken geschiktheid deelname aan het Young Potential Programma

  Corporate Recruiter

  Amstelveen / 32 - 40 uur

  Print vacature

  Ben jij de energieke en communicatief vaardige Corporate Recruiter die actief meedenkt met de hiring managers om vervolgens de talenten te vinden waar we naar op zoek zijn? Vind je het leuk om te netwerken, de markt te verkennen en potentiële kandidaten te interesseren voor een rol bij Meijers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Je werkt in een klein, hecht en professioneel HR team in een groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is! Je rapporteert aan de Chief People Officer. Door jezelf te specialiseren in de financiële markt kan je actief meedenken met je interne klanten (hiring-managers). Dit is een dynamische rol waarin je verantwoordelijk bent voor het gehele recruitmentproces. Jij 'ownt' het proces! Jij stelt de strategie steeds bij als je merkt dat vacatures moeilijk vervulbaar zijn. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van vacatureteksten en je publiceert deze op verschillende kanalen. Je voert zelfstandig intake- en sollicitatiegesprekken en houdt de hiring-managers up-to-date . Je bent actief bezig met het binnenhalen van toptalenten en professionals. Daarbij onderhoud je relaties met hogescholen en universiteiten en organiseer je carrière evenementen en inhousedagen. Samen met Marketing & Communicatie werk je aan arbeidsmarktcommunicatie en presenteer je Meijers als aantrekkelijk werkgever op verschillende social media en wervingskanalen. Je bent bekend met het searchen van kandidaten op Linkedin en andere cv databanken. Indien nodig schakel je met externe bureaus bij moeilijk vervulbare rollen.

  Jouw kwaliteiten

  Je luistert goed, vraagt goed door en je bent oprecht geïnteresseerd in de drijfveren van mensen. Je bent in staat om samen met de manager het wervingsprofiel te identificeren en van daaruit de markt actief te benaderen. Je krijgt energie wanneer jij de juiste match hebt gemaakt voor de openstaande vacature. Daarnaast ben je goed in het coördineren van meerdere recruitmentprocessen.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Corporate Recruiter die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaand online sollicitatie formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sjaariefa Dijker, via 06 28 79 09 92 of s.dijker@meijers.nl. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Daniëlle Rijkmans - Buskermolen

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?