Meer artikelen

Collectieve zorgverzekering 2024 voor u en uw gezinsleden

zo 12 november 2023

Heeft u al nagedacht over uw zorgverzekering in 2024? De premies zijn bekend, net als de Meijers zorgcollectiviteiten. Op deze pagina ziet u ons aanbod overzichtelijk op een rij. 

 

Aanbieding Meijers zorgcollectiviteiten
Omdat u of uw werkgever relatie is van Meijers ontvangen u en uw gezinsleden een korting op de aanvullende verzekeringen. Hieronder een overzicht:

  • CZ: 10% korting op de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen
  • VGZ: 10% korting op de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen
  • NN: 20% korting op de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen
  • ONVZ: 10% korting op de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen + gratis werkfit voor de hoofdverzekerde ook zonder aanvullende verzekering

Basisverzekering
Een basiszorgverzekering is voor iedereen die in Nederland woont verplicht. Elke basisverzekering heeft dezelfde dekking. Waar wel verschil in zit is keuzevrijheid bij niet spoedeisende oftewel planbare zorg. Wilt u altijd terecht bij de zorgverlener van uw keuze? Kies dan voor een ruimere keuzevrijheid bij het kiezen van uw basisverzekering.

Aanvullende verzekering
Naast de basisverzekering kunt u kiezen voor een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. De dekking hiervan verschilt per verzekeraar en ook de premies kunnen sterk verschillen. De aanvullende verzekeringen bieden extra dekkingen op het gebied van fysiotherapie, geboortezorg en geestelijke gezondheidszorg.

Uw verzekering afsluiten

 

 

 

Vergelijk uw premie

Of bekijk ons overzicht per collectiviteit:

 Handige links

Heeft u vragen?
Of wilt u persoonlijk advies of graag een voorwaardenvergelijker ontvangen van de 4 collectiviteiten? Neemt u dan gerust contact op met één van onze specialisten via 020 642 0524 of stuur een e-mail naar info@meijers.nl.   

Tags: Care, Collective health insurance

Schade melden
menu
Contact