Meer artikelen

Route 2024: interview met Daniël de Swaan (CEO)

vr 22 december 2023

In het laatste artikel van Route 2024: een interview met CEO Daniël de Swaan. Tijdens dit interview kijkt hij terug op 2023, wat is hem bijgebleven? En kijkt hij ook vooruit, wat gaat 2024 brengen? 

Terugblikken op het jubileum:
Dit jaar was een groot feest voor ons bedrijf. Hoe heb je dit zelf ervaren? Zijn er momenten die je echt zullen bijblijven?

"We hebben een prachtig jubileumjaar achter de rug. We hebben samen met onze klanten, onze medewerkers en onze verzekeraars met volle teugen van ons jubileum genoten. Er waren vele hoogtepunten, zoals een spetterend personeelsfeest en een familiedag met sport, spel en een rondleiding langs onze kunstwerken op kantoor. Maar ook heel veel ontmoetingen met onze klanten. Ondertussen hebben we vrijwel al onze klanten vastgehouden en vele nieuwe relaties mogen verwelkomen. Echt een heel fijn jaar. En zoals elk jaar waren er ook mindere momenten. Dat hoort bij het leven.”


Onvergetelijke momenten: 
Kun je een paar hoogtepunten of grote verrassingen van het afgelopen jaar delen die je niet snel zult vergeten?

"De verrassingsbijeenkomst die onze collega’s voor ons als familie georganiseerd hebben was onvergetelijk. Met prachtige verhalen van onze medewerkers, een lied, een prachtig boek en een kunstwerk voor op kantoor. Het was meer dan hartverwarmend. Dan realiseer ik mij hoe bevoorrecht ik ben.”


Uitzien naar 2024:
Wat denk je dat 2024 voor ons in petto heeft? Zijn er dingen waar je echt naar uitkijkt of grote plannen die je kunt delen?

Misschien ligt het aan mij, maar het lijkt wel of de wereld om ons heen turbulenter wordt. Dat geeft onrust, maar biedt ook kansen. In deze wereld is wat wij doen, onze klanten continuïteit bieden en zeker verder helpen, heel relevant. Ik kijk met optimisme naar de toekomst. Een klein beetje meer vrede in de wereld zou fijn zijn…


Belang relaties: 
Hoe belangrijk is de inbreng van onze relaties geweest dit jaar? En hoe plan je deze betrokkenheid verder te stimuleren in de toekomst?

"Onze klanten zijn waar we het voor doen. Ik zeg tegen mijn kinderen soms: de gebraden kippen komen niet door de ramen naar binnen vliegen. Met andere woorden, je moet steeds je best doen, in beweging blijven, want buiten gebeurt het en succes is niet vanzelfsprekend."


Bericht aan onze relaties:
Als je één boodschap of stukje advies zou kunnen delen met onze klanten en partners, wat zou dat dan zijn?

"Wij gaan op naar de 100-jaar op de manier zoals onze klanten en verzekeringspartners dat van ons gewend zijn. Op basis van persoonlijke relaties, met executiekracht en met verstand van verzekeren.  Ik wens iedereen een heel voorspoedig, maar vooral gezond 2024."

Schade melden
menu
Contact