Meer artikelen

Persbericht: wijzigingen in directie Meijers

vr 1 maart 2024

Met veel plezier kondigt Meijers een aantal wijzigingen aan in de samenstelling van de directie. Michiel Vink wordt de nieuwe Commercieel Directeur. Hij treedt hiermee in de voetsporen van Pieter van der Loo die deze functie de afgelopen 5 jaar heeft vervuld. Pieter maakt de overstap naar Directeur Employee Solutions. Tenslotte treedt Remon Balster toe tot de directie als Financieel Directeur.

Het directieteam bestaat vanaf heden uit de volgende personen: Daniel de Swaan (Algemeen Directeur), Marielle Hoogland (HR), Pieter van der Loo (Employee Solutions), Bastiaan Krol (Schadeverzekeringen), Michiel Vink (Commercie) en Remon Balster (Finance). Er staat nog een vacature open voor de functie van Directeur Technologie & Innovatie.

Daniel de Swaan, gelooft dat Meijers met deze wijzigingen goed uitgerust voorsorteert op de volgende fase van de onderneming. “Jong talent binnen ons bedrijf maakt nu de volgende stappen. Michiel Vink geeft al geruime tijd leiding aan ons accountmanagementteam en kan terugkijken op een succesvolle en professionelere invulling van de commerciële activiteiten van deze afdeling. Hij neemt deze ervaringen mee bij het uitzetten van de toekomstige commerciële strategie. Remon Balster heeft zich in een rap tempo ontwikkeld van externe consultant tot financieel zwaargewicht. Het is goed om, in het licht van de ambitieuze plannen van ons bedrijf, de financiële functie te versterken en we hebben in Remon een zeer geschikte persoon gevonden.”

Over zijn collega Pieter van der Loo zegt hij: “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan; Pieter heeft het fantastisch gedaan in zijn commerciële rol en hij keert bij Employee Solutions met een vergaande innovatieve visie terug naar zijn voormalige aandachtsgebied. Onder zijn bezielende leiding zet Meijers stevig in op een integrale, data-gedreven en klantgerichte propositie voor werkgevers die streven naar maximale productiviteit en grip op de kosten van arbeid, verzuim en sociale zekerheid.” 

Over Meijers
Meijers is een familiebedrijf dat in een halve eeuw is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste onafhankelijke assurantiemakelaars. Meijers is specialist in risicomanagement en zet zich met circa 450 medewerkers in voor de continuïteit van mensen en bedrijven.

Tag: Over Meijers

Schade melden
menu
Contact