Meer artikelen

Goed werkgeverschap gaat verder dan alleen goede secundaire (verzekerbare) arbeidsvoorwaarden

di 7 november 2023

Goed werkgeverschap in Nederland is nauw verbonden met secundaire arbeidsvoorwaarden. Werkgevers die streven naar betrokken en bevlogen medewerkers begrijpen het belang van deze extra voordelen. Secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten pensioenregelingen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, trainingen, RI&E, gericht medewerkersonderzoek, opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden.   

Daarnaast bieden opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden medewerkers de kans om zich te ontwikkelen en een goede werk-privébalans te behouden. Werkgevers die secundaire arbeidsvoorwaarden serieus nemen, zien vaak een hogere retentie van talent, een verbeterde productiviteit en een positiever bedrijfsimago. Kortom, goed werkgeverschap in Nederland draait om het creëren van een omgeving waar werknemers ambassadeur worden van uw bedrijf. Dat gedijt het beste in een werksfeer waar mensen worden gefaciliteerd, gewaardeerd en gemotiveerd om alles uit zichzelf te halen.

Tip binnen Route 2024: Nieuwe medewerkers zijn schaars en het juiste personeel vinden is lastig. Het belang van een goed arbeidsvoorwaardenpakket wordt alleen maar groter.

Meer weten over employee benefits? Senior accountmanager Kevin Leuhof, praat u graag over de laatste ontwikkelingen.

Schade melden
menu
Contact