Meer artikelen

BUILD: hét online magazine over risicomanagement in de bouw- & vastgoedsector

do 3 november 2022

Voor spelers zoals u in de altijd bewegende bouw- & vastgoedsector is er nu het online magazine BUILD. Hierin houden we u op de hoogte van trends, ontwikkelingen, achtergronden en wetenswaardigheden op het gebied van risicomanagement. Want als makelaar in verzekeringen onderscheiden we ons óók als inspirerende kennispartner.  

Over BUILD 
In deze editie is er uitgebreid aandacht voor risicomanagement rondom innovatie in (het bouwen van) vastgoed. Het nemen van de juiste preventieve maatregelen en het sluiten van een goede verzekering is essentieel. ‘Alles wat nieuw is, brengt ook nieuwe risico’s met zich mee’, legt Ferdinand Soeteman van het Verbond van Verzekeraars ons uit. Daarnaast vragen we aandacht voor houtbouw, bouwen met het oog op klimaatverandering, risico’s van zonnepanelen en inflatie. Ook bieden wij inzichten over veiligheid op de bouwplaats, het aanpassen van de huurdervingstermijn en de Wet kwaliteitsbouw die ingaat per 1/1/2023.  

Lees BUILD

Vragen? 
Heeft u na het lezen van BUILD vragen? Of wilt u meer weten over een van de onderwerpen die aan bod komen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar Bastiaan Bus, accountmanager bouw & installatie, via b.bus@meijers.nl of Fabienne Koolen, accountmanager bouw & installatie via f.koolen@meijers.nl of Simon de Witte, accountmanager commercieel vastgoed, via s.dewitte@meijers.nl.  Voor VvE kunt u terecht bij Jelmer van Popta via j.vanpopta@meijers.nlWe staat altijd voor u klaar.