Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde hbo en/of wo-opleiding 
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring, het liefst op het gebied van arbodienstverlening en organisatie overstijgend advies
 • Bereidheid om op diverse locaties van de relatie te werken 
 • Bij voorkeur een afgeronde CROV en/of RCCM opleiding
 • Kennis op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid, WvP en ZW
 • Ervaring met werken onder taakdelegatie is een pré, maar geen must

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling 
  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei 
  • Een goed marktconform salaris 
  • Een mobiele telefoon en laptop 
  • Flexibele werktijden 
  • Een 13e maand 
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuzedag 
  • Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding 
  • Een uitstekende pensioenregeling 
  • Korting op verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering 

   

  Werkvermogenspecialist / Casemanager verzuim

  Amstelveen / 32 uur

  Print vacature

  Ben jij toe aan een verdieping in je werk als verzuimspecialist? Heb je zin om een grote, uitdagende klant te gaan adviseren op casusniveau én organisatieniveau? Wil jij reizen voor je werk en klanten bezoeken op locatie in het oosten van het land? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als Werkvermogenspecialist bij Meijers Vitaal draag je zorg voor de begeleiding van verzuim vanuit de werkvermogen-methodiek. In deze rol heb je diverse taken en ben je verantwoordelijk voor een grote klant in het oosten van het land. Hiervoor reis je geregeld naar de diverse locaties om ze te bezoeken. Je adviseert HR over complexe vraagstukken en dossiers, je voert verzuim overleggen met de leidinggevenden en coacht de leidinggevenden en HR. Daarnaast adviseer je organisatie overstijgend over HR thema’s zoals bijvoorbeeld PMO, RI&E en leefstijl. In deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, flexibel bent, proactief en pragmatisch te werk gaat en écht van toegevoegde waarde bent. Je zult aan deze klant ongeveer de helft van je beschikbare tijd besteden. Hiernaast heb je een aantal andere arbodienst klanten waarvoor je onder taakdelegatie van de bedrijfsarts werkt. Je werkt nauw samen met de bedrijfsarts en hebt periodiek taakdelegatieoverleg over inhoudelijke casuïstiek en trends op het gebied van (verzuim)begeleiding. Wekelijks heb je intervisie overleg met je collega-werkvermogenspecialisten. Je bent de schakel tussen medewerker, werkgever, bedrijfsarts en andere betrokken partijen en adviseert over het gehele proces naar werkhervatting. Dit doe je telefonisch, via videobellen en bij de klant op locatie. Je hebt een actieve en coördinerende rol en op dossierniveau zorg je voor een goede verslaglegging en een sluitende administratie.

  Jouw kwaliteiten

  Je wilt succesvol zijn in wat je doet. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een stevige gesprekspartner en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent in staat om wensen en behoeften van de klant te signaleren en bij te dragen aan oplossingen. Je kunt er tegen dat besluitvorming bij een grote organisatie soms wat langer duurt en realiseert je dat er politieke belangen meespelen waar je rekening mee moet houden. Je bent punctueel, nauwgezet en proactief, maar bovenal kan jij pragmatisch adviseren en meebewegen als dat nodig is.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers Vitaal waarderen wij daadkracht. Door onze klantgerichte dienstverlening, geleverd door vakkundige en integere medewerkers, groeien wij. De ideale kandidaat deelt onze waarden: Executiekracht, Vrij denken, Bouwen aan relaties en Drive vanuit het hart.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Werkvermogenspecialist die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Danielle Rijkmans (HR Business Partner), via 06-14886726. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Daniëlle Rijkmans - Buskermolen

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?