Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

  • Je bent bezig (bij voorkeur) met een HBO opleiding
  • Je bent op zoek naar werkervaring in de financiële dienstensector
  • Woonachtig in omgeving Amsterdam
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische omgeving met een serieuze, zakelijke uitstraling
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen
  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling
  • Een leuk & gezellig team
  • Een marktconform bruto uurloon tussen € 9,83 - € 15,04 per uur (inclusief vakantiegeld + vakantiedagen) afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Reiskostenvergoeding

Werkstudent Deskaccountmanagement

Amstelveen / 16 - 24 uur

Print vacature

Ben jij op zoek naar een leuke studentenbaan naast je studie? En ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar? Wil jij werkervaring opdoen en volg jij een studie in bijvoorbeeld de richting Financial Service Management of Bedrijfseconomie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meijers heeft verschillende werkzaamheden voor studenten met drive en enthousiasme.

Jouw functie

Voor de afdeling Desk Accountmanagement zijn wij op zoek naar een werkstudent die ervaring wilt opdoen in de financiële dienstensector. Op deze afdeling ondersteun je de Desk Accountmanagers en houd jij je bezig met met het printen en versturen van polissen en nota’s en het versturen van inboedelwaardemeters en herbouwwaardemeters. Je belt relaties na wanneer het gaat om uitblijvende UBO-verklaringen. Je draagt zorg voor een compleet klantendossier door missende relatiegegevens uit te zoeken en aan te vullen. Je helpt relaties met het aanmaken van portalaccounts en helpt waar nodig met de eerste keer inloggen. Daarnaast bereid je bezoeken voor. Kortom, een divers takenpakket!

Jouw kwaliteiten

Je bent accuraat, weet van aanpakken en bent zowel service- als oplossingsgericht. Je bent een teamplayer, leergierig en resultaatgericht. Je legt makkelijk contact en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Jouw toekomst

Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 300 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken.

Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coachingstrajecten die je bij ons kunt volgen. We hebben verder ook dagelijks een gezonde lunch en op vrijdagmiddag een gezellige borrel. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

Het begint bij jou
Ben jij de Werkstudent die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Juliette Baltus via 06 – 34 39 03 76. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


 Juliette Baltus

Contactpersoon

Solliciteer nu

Het begint bij jou

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

Sollicitatieproces

Sollicitaties welkom

Je kan solliciteren.

Eerste gesprekken

We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

Afrondende gesprekken

Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

Aanbieding contract

We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

Vacature ingevuld

Bekijk andere vacatures.

Solliciteren?