Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

  • Je bent bezig met een MBO, HBO, of WO opleiding
  • Je bent op zoek naar werkervaring in de financiële dienstensector

Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische omgeving met een serieuze, zakelijke uitstraling
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen
  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling

Werkstudent

Amstelveen / 12, 16 of 24 uur

Print vacature

Ben jij op zoek naar een leuke studentenbaan naast je studie? En ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar? Wil jij werkervaring opdoen en volg jij een studie in bijvoorbeeld de richting Financial Service Management of Bedrijfseconomie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meijers heeft verschillende werkzaamheden voor studenten met drive en enthousiasme.

Jouw functie

Voor verschillende afdelingen binnen Meijers zijn wij op zoek naar werkstudenten die ervaring willen opdoen in de financiële dienstensector. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het opmaken, invoeren en boeken van polissen, compleet maken van dossiers en verzorgen van offertes.

Jouw kwaliteiten

Je bent accuraat, weet van aanpakken en bent zowel service- als oplossingsgericht. Je bent een teamplayer, leergierig en resultaatgericht. Je legt makkelijk contact en laat je niet snel uit het veld slaan.

Jouw toekomst

Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 275 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken.

Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coachingstrajecten die je bij ons kunt volgen. We hebben verder ook dagelijks een gezonde lunch en op vrijdagmiddag een gezellige borrel. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

Het begint bij jou
Ben jij de Werkstudent die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Romy van Schaik via 06-185 812 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


 Romy van Schaik

Contactpersoon

Solliciteer nu

Het begint bij jou

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

Sollicitatieproces

Sollicitaties welkom

Je kan solliciteren.

Eerste gesprekken

We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

Afrondende gesprekken

Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

Aanbieding contract

We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

Vacature ingevuld

Bekijk andere vacatures.

Solliciteren?