Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde hbo en/of wo-opleiding
 • Starter met ambitie in het verzekeringsvak
 • Communicatief en sociaal vaardig
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Pro-actief, ondernemend, gepassioneerd en gedreven

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Een kans om je te ontwikkelen tot een professional in verzekeringen
  • Deelname aan het Young Potential programma
  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Een goed marktconform salaris
  • 13e maand en een uitstekende pensioenverzekering
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuze dag
  • Korting op verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Het behalen van je wft (Wet Financieel Toezicht) certificaten

  Traineeship Schadeverzekeringen

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Verzekeringen saai? Niet bij Meijers! Sta jij aan het begin van je carrière en zoek je een baan waarin je commercieel, klantgericht en inhoudelijk bezig kunt zijn? Wil jij jezelf ontwikkelen tot een expert op het gebied van verzekeringen en lijkt het jou leuk om in onderhandeling te gaan met verzekeraars? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Binnen dit traineeship start je als Junior Specialist of Junior Schadebehandelaar en word je klaargestoomd voor een carrière binnen de verzekeringen. Je start op een van onze afdelingen (Brand, Transport, Aansprakelijkheid, Schade en Employee Benefits) en begint met een oriënterende fase. In deze fase leer je Meijers kennen maar ook het vak ‘verzekeren’. Na deze oriënterende fase krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren binnen het gebied wat jou het meeste aanspreekt. Dat kan zijn als Schadebehandelaar, Specialist Schadeverzekeringen maar wellicht trekt de kant van Employee Benefits jou meer. Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Via Meijers krijg je de mogelijkheid om je WFT (Wet Financieel Toezicht) certificaten te halen, zodat ook jij advies mag geven aan onze klanten. Naast het behalen van de WFT certificaten biedt Meijers een Young Potential Programma aan. Binnen dit programma ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Het programma duurt een jaar waarin je workshops en trainingen volgt en persoonlijke begeleiding krijgt.

  Jouw kwaliteiten

  Je staat in de startblokken van je carrière! Dat wil zeggen dat je een zelfstarter bent die graag wilt leren. Je hebt een hands-on mentaliteit, staat open voor ontwikkeling en bent gepassioneerd in alles wat je doet. Je neemt veel initiatieven en verder ben je communicatief en sociaal sterk. Je ziet kansen en die pak je!

  Jouw toekomst

  Bij Meijers, een onafhankelijke makelaar in assurantiën met meer dan 275 medewerkers, werk je aan je eigen toekomst. Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kan. Meijers biedt je een eerlijke kans dus het begint bij jou! Lees onderaan de vacature waarom onze collega's bij Meijers werken door op de foto te klikken.

  Het begint bij jou
  Ben jij de trainee die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Daniëlle Rijkmans via 06-148 86 726. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Daniëlle Rijkmans - Buskermolen

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?