Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde hbo en/of wo-opleiding
 • Starter met ambitie in het verzekeringsvak
 • Communicatief en sociaal vaardig
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse Taal en goed in de Engelse Taal in woord en geschrift
 • Pro-actief, ambitieus, leergierig, gedreven

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een kans om je te ontwikkelen tot een professional in verzekeringen
 • Deelname aan het Young Potential programma
 • Blijf in beweging met het ASR Vitality programma en Meijers in vorm
 • Deel mee aan leuke uitjes met leeftijdsgenoten via Young Meijers
 • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
 • Een goed marktconform salaris
 • 13e maand en een uitstekende pensioenverzekering
 • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuze dag
 • Korting op verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
 • Het behalen van je wft (Wet Financieel Toezicht) certificaten
 • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
 • Heerlijke koffie en een goed verzorgde lunch

Trainee administratief medewerker Employee Benefits

Amstelveen / 40 uur

Print vacature

Verzekeringen saai? Niet bij Meijers! Sta jij aan het begin van je carrière en zoek je een baan waarin je commercieel, klantgericht en inhoudelijk bezig kunt zijn? Wil jij jezelf ontwikkelen tot een expert op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden en lijkt het jou leuk om door te groeien naar een sparringpartner en adviseur voor werkgevers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Binnen dit traineeship start je in een dynamisch team als trainee administratief medewerker op de afdeling Administratie Employee Benefits. Op de afdeling wordt je meegenomen in de day-to-day business die hoort bij de energieke markt van werknemersverzekeringen. De afdeling Administratie werkt nauw samen met de Specialisten Employee Benefits. Je beheert samen met de specialist eigen klanten. In deze samenwerking leer je ook wat er nodig is om de werkgever goed van dienst te zijn. Na het behalen van de benodigde WFT diploma’s, WFT Basis en WFT inkomen, kun je de volgende stap nemen voor een carrière binnen de verzekeringen en doorgroeien naar Junior Specialist Employee Benefits. Uiteraard worden de benodigde diploma’s door Meijers betaald. Naast het behalen van de WFT diploma’s biedt Meijers een Young Potential Programma aan. Binnen dit programma ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Het programma duurt een jaar waarin je workshops en trainingen volgt en persoonlijke begeleiding krijgt.

Jouw kwaliteiten

Je staat in de startblokken van je carrière! Dat wil zeggen dat je een zelfstarter bent die graag wilt leren. Je hebt een hands-on mentaliteit, staat open voor ontwikkeling en bent gepassioneerd in alles wat je doet. Je neemt veel initiatieven en verder ben je communicatief en sociaal sterk. Je ziet kansen en die pak je aan!

Jouw toekomst

Bij Meijers, een onafhankelijke makelaar in assurantiën met meer dan 290 medewerkers, werk je aan je eigen toekomst. Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kan. Meijers biedt je een eerlijke kans, dus het begint bij jou! Daarnaast kan je deelnemen aan Young Meijers. Het is belangrijk om als (jong) persoon elke dag met plezier naar werk te gaan en je betrokken te voelen bij Meijers. Het doel van dit initiatief is om betrokkenheid en verwevenheid te creëren onder de jonge personeelsleden. Young Meijers organiseert gezellige borrels, BBQ’s, externe bezoeken bij bijvoorbeeld een klant of verzekeraar en meer.

Het begint bij jou
Ben jij de trainee die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Romy van Schaik via 06-185 812 00. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


 Romy van Schaik

Contactpersoon

Solliciteer nu

Het begint bij jou

Sollicitatieproces

Sollicitaties welkom

Je kan solliciteren.

Eerste gesprekken

We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

Afrondende gesprekken

Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

Aanbieding contract

We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

Vacature ingevuld

Bekijk andere vacatures.

Solliciteren?