Meijers Assurantiën makelaar in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde hbo en/of wo-opleiding in de richting van IT, ICT, Informatica of vergelijkbaar
 • Minimaal 2  jaar relevante werkervaring als ICT projectleider, processpecialist of systeembeheerder
 • Ervaring met VMware, VMsphere en VMware View is een pré
 • Kennis van Microsoft Windows, Windows Server en Exchange op MCSE niveau
 • Microsoft certificering en ITIL certificering is een pre
 • Ervaring in de verzekeringsbranche is een pré
 • Ervaring in de volgende gebieden is pré: proces en verandermanagement, procesmanagement, leverancierselectie

 

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, initiatieven te nemen en persoonlijke groei
  • Een informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
  • Een goed, marktconform salaris en een 13e maand
  • Een laptop en een smartphone
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel

  Projectleider ICT

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Ben jij de aangewezen sociale en planmatige Projectleider ICT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als een van de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaars in Nederland zijn wij afhankelijk van een stabiele en adequate ICT omgeving. Alles wat jij doet staat in het teken van goed beheer van deze omgeving! Samen met jouw teamleden zorg je ervoor dat alle medewerkers bij Meijers in staat zijn onze klanten soepel en efficiënt te kunnen bedienen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van de processen binnen je team. Om dit belangrijke doel waar te maken kom jij in aanraking met diverse ICT-werkgebieden. Systeembeheer (uptime) is de kern maar een sterk security beleid, gestructureerde leverancier management en doorontwikkeling van de ICT-architectuur zijn van groot belang om continuïteit te bieden. De projecten van Meijers zijn vaak gericht op het systeemlandschap en soms ook gericht op het voldoen aan wettelijke vereisten of automatisering van primaire bedrijfsprocessen. Jij weet dan ook goed draagvlak te creëren voor de projecten die jij aanstuurt – zowel bij management en leveranciers als bij de medewerkers. Door het brede verantwoordelijkheidsgevoel ben je planmatig en gestructureerd in je werkwijze. Je haalt plezier uit jouw projecten en bent in staat verantwoordelijkheden goed en tijdig na te komen.

  Jouw kwaliteiten

  Je bent in staat een lange termijn visie (mee) te formuleren en projecten te definiëren, initiëren en leiden zodat de visie succesvol gerealiseerd wordt. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent resultaat- en service gericht. Je gaat planmatig en georganiseerd te werk. Je hebt een analytisch vermogen en bedenkt creatieve ideeën en oplossingen.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid voor de Projectleider ICT om de richting van het bedrijf te beïnvloeden en onze klanten te helpen met goede verzekeringen. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar wij zijn trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak, duurzame continuïteit bieden aan jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Projectleider ICT die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter), via 020 504 2 653 of Martin Holm (Manager ICT) via 06 23 90 47 94. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Toelichting van de manager

  Meijers groeit en het belang van IT en security binnen Meijers groeit mee. Dit merk je terug in onze afdeling en in deze rol. Misschien belangrijker nog, je merkt het op de werkvloer en met je collega’s. 

  Wij zijn professionals met veel vrijheid en net zoveel verantwoordelijkheid. Ik kijk uit naar het uitbreiden van ons vakkundige team met nog een gedreven collega.  

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Jouw werkweek

  Ochtend Middag
  Ma Lunchen met collega's Dagstart Dagstart Status systemen Stuurgroep Project 1 Demo presenteren
  Di Lunchen met collega's Meijers in Vorm - Hardlopen met collega's Dagstart Analyse maken openstaande meldingen Workshop innovatie
  Wo Lunchen met collega's Dagstart Voorstel nieuwe Security beleid bespreken Sessie bij leveranciers Architectuur updaten met ketenspecialisten
  Do Lunchen met collega's Dagstart Evaluatiegesprek Teamoverleg Stuurgroep Project 2
  Vr Lunchen met collega's Vrijdagmiddagborrel Bijwerken voortgangsrapportage Sessie met Security Auditors t.b.v. ISO Dagstart

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?