Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde mbo en/of hbo-opleiding
 • In het bezit van een WFT Basis, WFT Particulier en WFT Schade Zakelijk
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Goede beheersing van Microsoft Office
 • Ervaring met CCS is een pré

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Goed, marktconform salaris en een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuze dag
  • Korting op verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel

  Specialist Schadeverzekeringen Volmacht

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het inventariseren, beoordelen, accepteren en het beheren van schade risico’s? Ben je in staat een hoogwaardige dienstverlening te leveren? En weet jij jouw weg te vinden binnen een netwerk van verzekeraars? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  In deze functie ben je werkzaam op onze volmacht afdeling en deze afdeling is verantwoordelijk voor het gehele traject van offerte, voorwaarden en polis opmaak van alle in volmacht opgestelde zakelijke schadeverzekeringen. Als Specialist Schadeverzekeringen inventariseer, beoordeel, accepteer en beheer jij schaderisico’s. Hierbij houd je natuurlijk rekening met de behoefte van de klant door de wensen te inventariseren en zo een passend mogelijk advies uit te brengen. Je formuleert en presenteert jouw advies met betrekking tot de te verzekeren risico’s op een zodanig deskundige wijze dat de klant in staat is tot een afgewogen keuze te komen. Daarnaast onderhandel je met de verzekeraars over de premie, condities en eventuele risico beperkende maatregelen. Je bent in staat om zelfstandig complexe en/of verzekeringsproducten onder te brengen bij klanten. Ook houd je je kennis met betrekking tot verzekeringsproducten en prijsstellingen up to date en analyseer je voortdurend de marktontwikkelingen.

  Jouw kwaliteiten

  Als Specialist Schadeverzekeringen Volmacht krijg je energie van een hoge dienst- en serviceverlening naar de klant. Daarnaast ben jij administratief sterk zodat je accuraat en zorgvuldig de juiste offertes, polissen en dekkingsbevestigingen opstelt. Verder ben je doortastend, leergierig en heb jij uitstekende commerciële- en communicatieve vaardigheden. Je staat stevig in je schoenen en je durft verantwoordelijkheid te nemen.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Specialist Schadeverzekeringen Volmacht die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sjaariefa Dijker (Recruiter), via 020 504 2 687. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Toelichting van de manager

  Het assuradeurenbedrijf van Meijers is een grote huisvolmacht. Wij hebben volmachten van een flink aantal verzekeraars en zijn in veel branches actief. Voornamelijk in de zakelijke markt.

  Wij hanteren een branche brede aanpak, waardoor je in staat bent om voor de klant alle verzekeringen in volmacht te behandelen. De klant staat bij ons voorop.

  Wij zijn professionals met een ‘hands-on’ mentaliteit. Kwaliteit is hierbij heel belangrijk. Wij doen het graag in één keer goed. Graag breid ik ons groeiend team uit met een gedreven collega.

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Jouw werkweek

  Ochtend Middag
  Ma Lunchen met collega's Teamoverleg Inventariseren schaderisico's bij klant Overleg met verzekeraars Offertes opmaken Overleg met administratief medewerker
  Di Lunchen met collega Mail beantwoorden Begeleiden Junior Specialisten Schadeverzekeringen Meijers in Vorm - Hardlopen met collega's Contact met verzekeraars
  Wo Lunchen met collega's Contact met klanten Opmaken polissen Mail beantwoorden
  Do Lunchen met collega's Evaluatie gesprek Contact met klanten Onderhandelen met verzekeraars
  Vr Lunchen met collega's Vrijdagmiddagborrel Overleg met collega's Contact met verzekeraars Onderzoek naar marktontwikkelingen verzekeringen

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?