Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde hbo en/of wo-opleiding
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen verzekeringen
 • Ambitie in het verzekeringsvak
 • Communicatief en sociaal vaardig
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Pro-actief, ondernemend, gepassioneerd en gedreven
 • Kennis van CCS is een pré

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Een goed marktconform salaris tussen €2.745,- – €4.412,- afhankelijk van jouw expertise en ervaring
  • 13e maand
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuze dag o.b.v. een full-time dienstverband
  • Een uitstekende pensioenverzekering
  • Korting op verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel (afhankelijk van de geldende RIVM Corona maatregelen)

  Specialist Schadeverzekeringen

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Verzekeringen saai? Niet bij Meijers! Zoek je een baan waarin je commercieel, klantgericht en inhoudelijk bezig kunt zijn? Wil jij jezelf nader ontwikkelen op het gebied van verzekeringen en lijkt het jou leuk om in onder handeling te gaan met verzekeraars? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als assurantie makelaardij adviseren wij MKB relaties maar ook grootzakelijke relaties op het gebied van verzekeringen. Op basis van risicoanalyses gaan onze Professionals aan de slag om deze risico’s onder te brengen bij diverse nationale maar ook internationale verzekeraars.

  Jouw functie

  In deze rol ben je Specialist en samen met team verantwoordelijk voor het totale proces van bestaande- en nieuwe schadeverzekeringen. Je hebt ervaring met onderbrengen van risico’s bij diverse verzekeraars. Je bent goed in contact met het intern Accountmanagement team binnen Meijers en de klant met als doel om zelfstandig de beste verzekeringsoplossing voor de klant te vinden.

  Jouw kwaliteiten

  Jij bent zelfstandig, bent daadkrachtig, leergierig, resultaatgericht, hebt een hands-on mentaliteit, staat open voor ontwikkeling en bent gepassioneerd in alles wat je doet. Je neemt initiatief en je bent communicatief en sociaal sterk. Je ziet kansen en die pak je!

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid binnen deze rol om de richting van het bedrijf te beïnvloeden. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Specialist Schadeverzekeringen die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formuliermet jouw CV en een korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Fatima Seghir (HR Business Partner), via 06 185 809 17. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Fatima Seghir

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?