Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde hbo en/of wo opleiding
 • In het bezit van actuele, relevante Adviseurs Wft diploma’s, aangevuld met branchediploma’s
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van brandverzekeringen
 • Ruime ervaring met het beheren en adviseren van grootzakelijke relaties op het gebied van verzekeringen
 • Goed in staat om kennis over te dragen
 • Goede beheersing van het Office pakket (Outlook, Word, Excel en PowerPoint)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • 29 vakantiedagen een 1 bedrijfsvrijekeuzedag
  • Een informele en dynamische werkomgeving met een professionele uitstraling
  • Een salaris tussen € 3060,-  en € 5003,- (FT) bruto per maand afhankelijk van je ervaring 
  • Een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenverzekering
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering

  Specialist Schade Brand

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Ben jij gedreven en in staat om zelfstandig zeer complexe en/of omvangrijke schadeclaims te beoordelen en af te handelen? Lijkt het je daarnaast leuk om als sparringpartner te fungeren over de inhoudelijke kwaliteit en kennis van de afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als Specialist Schade Brand vervul je een belangrijke rol binnen Meijers. Je legt klantbezoeken af en adviseert proactief op het gebied van schadebeheersing. Je draagt zorg voor een goede en duurzame balans tussen belangen van klanten en verzekeraars waarbij de belangenbehartiging van de klant centraal staat. Je bent een belangrijke speler als het gaat om schadebehandeling. Waar nodig onderhandel je met de verzekeringsmaatschappij over de hoogte van de schade-uitkering. Daarnaast beoordeel je schaden die afgewikkeld dienen te worden. Je hebt nauw contact met diverse partijen en weet hen op de juiste manier in te zetten. Je draagt zorg voor een complete dossiervorming en correcte administratieve afhandeling in de systemen. Binnen de organisatie draag je oplossingen aan ter verbetering bij het signaleren van knelpunten. Je coacht je collega’s op het gebied van kennis en vaardigheden en verstrekt schadestatistieken aan Accountmanagers en klanten. Gedurende je werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang, productiviteit en kwaliteit van het werk binnen het aandachtsgebied.

  Jouw kwaliteiten

  Je kan je goed inleven in de positie van de ander waardoor je de behoefte kan verhelderen. Hierdoor kan jij een advies onderbouwen en de ander hiervan overtuigen. Je bent iemand die doorvraagt en verbanden kan leggen. Je bent een netwerker en zoekt graag contact en samenwerking met collega’s, klanten en overige relaties. Je hebt het vermogen om relaties uit te bouwen en te onderhouden en zo te komen aan een netwerk die bijdraagt aan het realiseren van bepaalde doelen. Je ziet commerciële kansen en mogelijkheden in de markt en weet deze te benutten. Je bent dan ook op de hoogte van ontwikkelingen binnen de branche en vindt het leuk kennis over te dragen aan collega’s.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid binnen deze rol om de richting van het bedrijf te beïnvloeden. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Schade Brand Specialist die wij zoeken? Solliciteer via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Heidy van der Meer (Senior HR Business Partner), via 06 46 33 20 00. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Heidy van der Meer

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?