Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde, bij voorkeur juridische of verzekeringstechnische opleiding op HBO niveau
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van verzekeringen/regres
 • Ruime ervaring met het beheren en adviseren van grootzakelijke relaties op het gebied van verzekeringen
 • Goede beheersing van het Office pakket (Outlook, Word, Excel en PowerPoint)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, initiatieven te nemen en ruimte voor persoonlijke groei
  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze, zakelijke uitstraling
  • Een goed marktconform salaris tussen €2745,- en €4412,- afhankelijk van ervaring
  • Een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuzedag
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering

  Specialist Regres

  Amstelveen/ 40 uur

  Print vacature

  Ben jij in staat om zeer complexe schadeclaims op een goede onderbouwde wijze af te wikkelen? Ben jij flexibel in jouw aanpak van zaken en heb jij een hoog reactievermogen? Ben jij analytisch en nauwkeurig en beschik jij over aantoonbare advieskwaliteiten? Dan ben jij de Specialist Regres die wij zoeken!

  Jouw functie

  Om deze rol tot een succes te maken, ben jij commercieel en een onderhandelaar. Jij bent verantwoordelijk voor het op professionele en adequate wijze van verhalen van schades van klanten op aansprakelijke derden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het voeren van verhaal/regres van klanten en/of verzekeraars. Jij houdt een goede en duurzame balans tussen de belangen van onze klant en de verzekeraar waarbij belangenbehartiging van de klant in de breedste zin van het woord voorop staat. Verder draag jij zorg voor goede en complete dossiervorming, coördineer jij regresbetalingen en indien nodig neem jij deel aan expertisebezoeken.

  Jouw kwaliteiten

  Je bent flexibel, stressbestendig en weet te balanceren tussen te belangen van de klant en de verzekeraar. Ook ben je commercieel vaardig, resultaatgericht, kan je onderhandelen en overtuigen. Je bent bekend met zeer complexe schadeclaims en kan hier op gedegen wijze over adviseren. Verder ben je analytisch en nauwkeurig en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid binnen deze rol om de richting van het bedrijf te beïnvloeden. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Specialist Regres die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Heidy van der Meer (Senior HR Business Partner), via 06 46 33 20 00. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Heidy van der Meer

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?