Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal twee jaar ervaring met het adviseren van zakelijke klanten op het gebied van pensioenverzekeringen
 • In het bezit van WFT Pensioen
 • Enige actuariële, fiscale en juridische kennis op het pensioenvlak
 • Kennis van en interesse in de financiële markten en producten
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Een marktconform salaris en een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een wekelijkse vrijdagmiddagborrel
  • Ruime thuiswerkmogelijkheden

  Specialist Pensioen

  Amstelveen / 36 uur

  Print vacature

  Ben jij zelfstandig, proactief en weet jij maximale toegevoegde waarde te leveren voor onze (internationale) klanten? Heb jij passie voor het pensioenadviesvak en zie jij het als een uitdaging om onze dienstverlening continu te verbeteren en onze klanttevredenheid te vergroten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als Specialist Pensioen ben je verantwoordelijk voor de pensioencontracten van onze relaties en het eerste aanspreekpunt voor dagelijkse vragen van de klant. Je zorgt ervoor dat de pensioencontracten van je klant vlekkeloos geadministreerd worden door de pensioenuitvoerder. Je inventariseert, beoordeelt en analyseert de behoefte van de klant zodat er een passend advies kan worden uitgebracht. Ook adviseer je onze klanten over rekenkundige en juridische pensioenvraagstukken. Daarnaast onderhandel jij over offertes met pensioenuitvoerders en vind je het leuk om marktontwikkelingen bij te houden en (wets-)wijzigingen te communiceren naar de klant. Naast bovenstaande bezoek je ook regelmatig klanten voor overleg en deelnemerspresentaties. Door ons internationale netwerk hebben wij veel internationale relaties. Met grote regelmaat worden wij gevraagd om pensioenregelingen op te zetten voor Nederlandse vestigingen van buitenlandse bedrijven. Je zal met name worden ingezet op deze internationale portefeuille. Goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is daarom erg belangrijk.

  Jouw kwaliteiten

  Succes krijg je met jouw uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je legt makkelijk contact en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent in staat om wensen en behoeften van de klant te signaleren en een passende oplossing te realiseren. Daarbij verlies je nooit het commercieel oogpunt.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij Executiekracht & Vrij denken. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Specialist Pensioen die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Jacqueline Defourny (Senior HR Business Partner), via 06 54 25 49 77. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Jacqueline Defourny

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?