Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde hbo en/of wo-opleiding
 • Minimaal twee jaar ervaring met het adviseren van zakelijke klanten op het gebied van internationale employee benefits-, zorg- en inkomensverzekeringen
 • In het bezit van een WFT Adviseur Zorg, Inkomen en Pensioen
 • Enige actuariële kennis van fiscale en juridische zaken op het pensioenvlak
 • Kennis van- en interesse in financiële markten en producten
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

  Wat kun je van ons verwachten?

  •     Informele en zeer dynamische werkomgeving      met een serieuze en zakelijke uitstraling
  •     Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid,            initiatief en persoonlijke groei
  •     Een fulltime salaris tussen € 2.745,- tot                 €4.412,- bruto per maand afhankelijk van je             ervaring
  •     Een 13e maand
  •     Een uitstekende pensioenregeling
  •     29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuzedag
  •     Korting op verzekeringen en een vergoeding        voor de aanvullende zorgverzekering

  Specialist Employee Benefits International

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Ben jij zelfstandig, proactief en weet jij maximale toegevoegde waarde te leveren voor onze groot zakelijke (internationale) klanten? Heb jij passie voor het vak Employee Benefits en zie jij het als een uitdaging om onze dienstverlening continue te verbeteren en onze klanttevredenheid te vergroten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als Specialist Employee Benefits International adviseer en beheer jij onze middelgrote en grote internationale relaties op een proactieve wijze. Je inventariseert, beoordeelt en analyseert de behoefte van de klant zodat er een passend advies kan worden uitgebracht. Ook adviseer je onze klanten over rekenkundige en juridische employee benefits vraagstukken. Daarnaast onderhandel jij over offertes met pensioenuitvoerders en verzekeraars en vind je het leuk om marktontwikkelingen bij te houden en (wets-)wijzigingen te communiceren naar de klant. Naast bovenstaande bezoek je ook regelmatig klanten waarbij de CEO, CFO, CPO en de ondernemingsraad jouw gesprekspartner zijn.

  Jouw kwaliteiten

  Succes krijg je met jouw uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je legt makkelijk contact en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent in staat om wensen en behoeften van de klant te signaleren en een passende oplossing te realiseren. Daarbij verlies je nooit het commercieel oogpunt.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij Executiekracht & Vrij denken. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Specialist Employee Benefits International die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Danielle Rijkmans (HR Business Partner), via 06 148 86 726. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Sjaariefa Dijker

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?