Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde hbo en/of wo-opleiding
 • Minimaal vier jaar ervaring op het gebied van arbodienstverlening en of WGA-dienstverlening
 • Aantoonbare ervaring met Ziektewet begeleiding
 • Bereidheid om op locatie bij relaties te werken
 • Bij voorkeur een afgeronde Crov opleiding of de titel Rccm
 • Kennis op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid, WvP, ZW, WIA en WGA
 • Een vertaalslag kunnen maken naar de financiële gevolgen van verzuim

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Een goed marktconform salaris en een 13e maand
  • Een mobiele telefoon en laptop
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om minimaal 2 dagen thuis te werken
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuzedag
  • Een goede pensioenregeling
  • Korting op verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering

  Senior Werkvermogenspecialist / Casemanager Ziektewet Meijers Vitaal

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Heb jij passie voor verzuim – en inzetbaarheidsvraagstukken en zie jij het als een uitdaging om onze dienstverlening continu te verbeteren en onze klanttevredenheid te vergroten? Ben jij zelfstandig, proactief en weet jij maximale toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als Senior Werkvermogenspecialist Ziektewet (ZW) bij Meijers Vitaal draag je zorg voor de begeleiding van verzuim vanuit de werkvermogen-methodiek. Je takenpakket is gevarieerd en ziet voor een deel toe op het begeleiden van ex-medewerkers in het kader van de Ziektewet. Voor een deel op het begeleiden van medewerkers met een actieve dienstbetrekking. Je werkt nauw samen met de bedrijfsarts en hebt periodiek taakdelegatieoverleg over inhoudelijke casuïstiek en trends op het gebied van (verzuim)begeleiding. Je bent de schakel tussen (ex-)medewerker, (ex-)werkgever, bedrijfsarts en andere betrokken partijen en adviseert over het gehele proces naar werkhervatting, WIA beoordeling of WGA periode. Je hebt een actieve en coördinerende rol. Je hebt een coachende rol richting leidinggevenden en bent gesprekspartner van de CEO, CFO en/of de ondernemingsraad. Je hebt een belangrijke adviserende taak op strategisch niveau. Aan de hand van (verzuim)cijfers en analyses maak je trends zichtbaar en adviseer je op beleidsniveau. Op dossierniveau zorg je voor een goede verslaglegging en een sluitende administratie. Intern ondersteun je jouw collega’s op inhoudelijk vlak en beantwoord je vragen. Je vindt het leuk om marktontwikkelingen bij te houden en deze te delen.

  Jouw kwaliteiten

  Je wilt succesvol zijn in wat je doet. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een goede gesprekspartner en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent in staat om wensen en behoeften van de klant te signaleren en bij te dragen aan oplossingen. Je bent punctueel, nauwgezet en proactief. Je beschikt over een hbo diploma bij voorkeur aangevuld met een afgeronde Crov of Rccm opleiding. Je hebt ruime werkervaring opgedaan bij een arbodienst, Ziektewet en/of WGA-dienstverlener. Je hebt goede kennis van sociale wetgeving, HR, arbeidsrecht en financiële risico’s bij verzuim en arbeidsongeschiktheid.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers Vitaal waarderen wij daadkracht. Door onze klantgerichte dienstverlening, geleverd door vakkundige en integere medewerkers, groeien wij. De ideale kandidaat deelt onze waarden: Executiekracht, Vrij denken, Bouwen aan relaties en Drive vanuit het hart.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Senior Werkvermogenspecialist / Casemanager ZW die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Danielle Rijkmans (HR Business Partner), via 06 148 86 726. Wil je meer weten of Meijers Vitaal? Bekijk de website via www.meijersvitaal.nl Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Sjaariefa Dijker

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?