Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Afgeronde HBO of WO opleiding
 • Diploma Wft Adviseur Schadeverzekering
 • Branche diploma(’s) bijvoorbeeld leergang Brand
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als specialist van grootzakelijke relaties
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
  • Interessante portefeuille met voldoende uitdaging
  • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket vastgesteld op basis van je ervaring, inclusief een 13e maand  en een pensioenregeling
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrije keuze dag
  • Ruimte voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei

  Senior Specialist Brand

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Voel jij je thuis in de rol van ervaren sparringpartner voor (mid-)corporate en grootzakelijke bedrijven? En heb je veel affiniteit met bedrijfsrisico’s en verzekeringsoplossingen? Dan ben jij de aangewezen persoon binnen ons team van Specialisten.

  Jouw functie

  Als Specialist Brand inventariseer, analyseer en beoordeel jij de behoefte van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en advisering. Dit betreft doorgaans de meest complexe verzekeringen voor de grote klanten. Ook signaleer jij knelpunten en draag jij oplossingen aan ter verbetering.

  Jouw kwaliteiten

  Je bent een specialist met ruime ervaring op het gebied van inkoop en adviseren. Je hebt een talent voor commercie, kan onderhandelen en bent overtuigend. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent initiatiefrijk en kan goed netwerken. Daarnaast heb je brede vakkennis die je kan toepassen en waarmee je je junior collega’s kan coachen.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 240 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken. Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coaching trajecten die je bij ons kunt volgen. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Senior Specialist Brand die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Daniëlle Rijkmans (HR Business Partner), via 06-148 86 726. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Sjaariefa Dijker

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?