Meer over Meijers

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed salaris € 3.161,- en € 6.068,- afhankelijk van ervaring en opleiding en een reiskostenvergoeding
 • Een 13e maand
 • Een uitstekende pensioenregeling met slechts 3% eigen bijdrage en korting op diverse verzekeringen
 • 30 vakantiedagen en de mogelijkheid om deze bij te kopen

  Wat verwachten we van je?

  • Minimaal een afgeronde opleiding op hbo niveau
  • Minimaal vijf tot tien jaar relevante werkervaring
  • In het bezit van een diploma WFT Adviseur Schadeverzekering Zakelijk
  • Naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, spreek en schrijf je goed Engels

  Senior Schadebehandelaar Brand

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Ben je bedreven in luisteren en empathie tonen? Geniet je van het tevreden stellen van klanten en ben je bereid een extra stap te zetten? Als ervaren schadebehandelaar zoeken wij jou!

  Wat ga je doen?

  Jouw verantwoordelijkheid omvat het zorgvuldig afhandelen van complexe brandschades op zowel verzekerings- als commercieel vlak. Je analyseert en behandelt schadeclaims voor onze klanten, bewaakt de voortgang van de schademeldingen en zorgt voor nauwkeurige en volledige dossiervorming. Je bent leergierig, proactief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, en je laat je niet snel ontmoedigen. Daarnaast fungeer je als coach voor collega's, waarbij je hen begeleidt bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

  Jouw kwaliteiten

  Je bent gericht op service en handelt uiterst nauwkeurig. Met oog voor detail merk je zelfs de kleinste afwijkingen en bijzonderheden op in schadegevallen en dossieropbouw.

  Jouw toekomst

  We vinden het belangrijk dat jij je snel thuis voelt bij Meijers. Voor een goede start volg je samen met andere nieuwe medewerkers een uitgebreide onboarding. Hier leer je de verschillende afdelingen en collega’s kennen. Bij Meijers vinden we het belangrijk dat jij in je kracht staat en denken wij graag met je mee met jouw ambities. Jouw ontwikkeling staat centraal, we moedigen doorgroeimogelijkheden aan. Bovendien bieden we middels een eigen leer- en ontwikkelplatform actief trainingen aan waar je aan kunt deelnemen.

  Kom je in ons team?
  Iedereen is welkom om bij Meijers te solliciteren. Ben jij de Senior Schadebehandelaar die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Indien je jouw motivatie liever telefonisch toelicht, schrijf dit dan in jouw motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op op met Heidy van der Meer (Senior HR Business Partner), via 06 – 46332000.

  Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Heidy van der Meer

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Over Meijers

  Meijers is al vijftig jaar een onafhankelijke makelaar in verzekeringen voor zakelijke en particuliere relaties. We bemiddelen tussen verzekeraar en verzekerde en geven advies over hoe onze klanten hun risico’s het beste kunnen afdekken. Van origine zijn we een familiebedrijf, opgericht in 1973 door Jaap en Tineke Meijers. Inmiddels werken er meer dan 400 mensen en is de familie nog steeds actief betrokken.

  Sollicitatieproces

  1

  Telefonische screening

  Telefonisch zoom je met de recruiter in op je motivatie voor de functie en een aantal praktische zaken om te onderzoeken of er aanleiding is voor een 1e kennismaking.

  2

  1e gesprek

  Tijdens het 1e gesprek leren wij jou beter kennen en jij ons. In hoeverre sluit wie jij bent, wat jij kan en wat jij wil aan bij de functie en de organisatie Meijers?

  3

  2e gesprek

  Tijdens het 2e gesprek wordt er verder ingezoomd op de functie en of je past binnen het team, oftewel: is er een duurzame match tussen jou en de rol?

  4

  Meeloopuurtje (opt.)

  Als blijkt dat beide partijen enthousiast zijn dan word je uitgenodigd een uurtje mee te lopen op kantoor. Is er een klik en zie jij en zien wij het nog steeds zitten?

  5

  Aanbieding & screening

  ...dan krijg je een aanbieding! Na akkoord volgt er een screening waarvoor je een aantal documenten aanlevert. Alles in orde? Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

  Voor het 2e gesprek lever je
  twee referenties aan.
  NB: een assessment kan in sommige gevallen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure

  Solliciteren?

  Schade melden
  menu
  Contact