Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde hbo opleiding (bedrijfseconomisch/bedrijfskundig/informatica).
 • Minimaal 7 jaar ervaring in de financiële sector en in het specifiek verzekeringen. Werkervaring bij een tussenpersoon is een pré.
 • Minimaal 7 jaar ervaring met het maken van vooronderzoeken en business- & system requirements.
 • Ervaring met Agile (Scrum) is een sterke pré. 
 • Ervaring met dataextractie (SQL) en analyse is een sterke pré.
 • Ervaring met procesmanagement, verandermanagement en projectmanagement.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, initiatieven te nemen en ruimte voor persoonlijke groei
  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
  • Een goed, marktconform salaris en een 13e maand
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuzedag
  • Een goede pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering

  IT Business Analist

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Vind jij het leuk om te adviseren over bedrijfsprocessen, deze in te richten én te verbeteren? Ben je goed in de administratieve vastlegging van de processen? En ben je sterk in het coördineren van projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  De IT Business Analist is verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyses en (voor)onderzoeken die het IT landschap en de bedrijfsprocessen versterken. Dit kan bijvoorbeeld een verzekeringstechnisch onderwerp zijn, portalen uitbouwen, een make/buy analyse maken of het coördineren van een leveranciers selectie traject. Je begeleidt en ondersteunt de organisatie bij het realiseren van verbeteringen en treedt daarmee op als ‘product owner’ of als ‘Scrum Master’. Dit wordt gedaan door het maken van beslisdocumenten voor het management, het opstellen van business en system requirements t.b.v. snelle en goede implementatie en het uitvoeren van (keten)testen om te borgen dat de verbetering(en) conform wensen wordt opgeleverd. Je communiceert doorlopend met collega’s, leveranciers en management over de aanpak, oplossingen, voortgang en risico’s. Ook ‘de case voor change’ (ofwel draagvlak en urgentie voor veranderingen) hoort hierbij. Je daagt de organisatie proactief uit waar verbeteringen door automatisering en robotisering mogelijk zijn. Dit vraagt een goed begrip van de systemen, architectuur, processen en data van de organisatie. Daarnaast treedt de IT Business Analist op als projectleider op projecten van beperkte omvang en/of complexiteit en is daarmee medeverantwoordelijk voor projectbudget, het plan van aanpak en het halen van deadlines. Dit kan bijvoorbeeld een conversie/migratie project zijn.

  Jouw kwaliteiten

  Als IT Business Analist ben je analytisch en communicatief sterk aangelegd. In jouw werk stel je hoge kwaliteitseisen en omdat je draagvlak voor veranderingen creëert heb je een grote overtuigingskracht.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid voor de IT Business Analist om de richting van het bedrijf te beïnvloeden en onze klanten te helpen met goede verzekeringen. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Hierdoor breiden wij de komende jaren onze digitale klantbediening, customer relationship management en data intelligence activiteiten uit. Om dit te kunnen doen zoeken wij gepassioneerde Business Analisten.

  Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar wij zijn trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak, duurzame continuïteit bieden aan jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de IT Business Analist die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Danielle Rijkmans (HR Business Partner), via 06 148 86 726. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Sjaariefa Dijker

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?