Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Je hebt minimaal hbo werk en denkniveau
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring als HR medewerker
 • Je bent cijfermatig onderlegd en kan goed analyseren
 • Je hebt een uitstekende beheersing van het Microsoft Office pakket, in het bijzonder word, excel en powerpoint
 • Kennis van AFAS is een pré

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze, zakelijke uitstraling
  • Goed, marktconform salaris, een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling
  • Een gezellig en hecht HR team

  HR Officer

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Blink jij uit in de administratieve ondersteuning van een HR manager, CPO of HR Directeur? Verzorg je de gehele personeelsadministratie, draai jij geregeld HR rapportages en weet je deze goed te onderbouwen? Ben je daarnaast goed in het plannen, organiseren en agendabeheer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als HR Officer lever jij je bijdrage vooral doormiddel van het verzorgen van de HR administratie en mutaties. Daarnaast is HR data een belangrijk onderdeel van je werk. Je draait HR rapporatges uit het HR systeem en weet deze rapportages om te zetten in excel en hier overzichtelijke en leesbare documenten van te maken die worden gepresenteerd tijdens ET overleggen. Je zorgt voor de HR administratie, zodat (digitale) processen en de administratieve uitvoering rondom in-, door-, en uitstroom, verzuim, salarisadministratie en opleidingen correct verlopen. Verder help je de administratie procedure digitaliseren en professionaliseren. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor managers en medewerkers voor vragen over arbeidsvoorwaarden en diverse personeelsregelingen en ben je de schakel tussen managers, medewerkers en HR Business Partners bij complexe vragen. Een belangrijk deel van je werk bestaat ook uit de ondersteuning van de Chief People Officer met agendabeheer, notuleer je bij vergaderen en ben je een sparringspartner als je het gaat om plannen en organiseren van evenementen, trainingen voor medewerkers en afspraken voor de Chief People Officer.

  Jouw kwaliteiten

  Je hebt cijfermatig inzicht, ben analytisch sterk en er wordt van je verwacht dat je gestructureerd bent in je werk. Je bent goed in plannen en organiseren doordat je effectief je doelen en prioriteiten bepaalt. Je neemt benodigde acties. Weet mensen, middelen en tijd in te zetten om je doelen te bereiken. Verder heb je een servicegerichte instelling en leg je makkelijk contact met medewerkers.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij Executiekracht en Vrij denken. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de HR Officer die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Danielle Rijkmans, via 06 148 867 26. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Sjaariefa Dijker

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?