Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde hbo en/of wo-opleiding
 • In het bezit van WFT- en relevante vakdiploma’s
 • Bewezen ervaring met zakelijke klanten in een internationale setting
 • Minimaal 5 tot 7 jaar werkervaring in een adviesfunctie
 • Ervaring in het overdragen van kennis aan collega’s
 • Ontwikkeling van nieuwe internationale producten en diensten
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
  •  Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  •  Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met een salaris tussen €3854,- en €6420,- vastgesteld op basis van je ervaring, inclusief een 13e maand  en een pensioenregeling
  •  29 vakantiedagen en 1 bedrijfvrijekeuzedag
  •  Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering

  Senior Corporate Accountmanager

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  De afdeling Global & Specialty richt zich op middelgrote tot grote internationaal opererende bedrijven. Met de internationale netwerken worden inkomende en uitgaande relaties bediend. Om deze doelgroep op juiste wijze te kunnen bedienen worden speciale diensten en producten aangeboden om deze bijzondere risico’s te beheren en te plaatsen in internationale verzekeringsmarkten. Ben jij commercieel en weet jij maximale toegevoegde waarde te leveren aan ons team en onze groot zakelijke (internationale) klanten? Heb je ruime ervaring in risk management en lijkt het jou leuk om de (internationale) klanten portefeuille uit te breiden? Dan komen we graag met jou in contact!

  Jouw functie

  Als Senior Corporate Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het op een excellente wijze bedienen, onderhouden en uitbreiden van onze grotendeels internationale klantenportefeuille. Jij bent de sparringpartner voor de relatie over risk management. Om deze rol tot een succes te maken, adviseer jij relaties, weet jij nieuwe netwerken op te bouwen, bestaande netwerken te onderhouden en uit te diepen. Jij inventariseert, beoordeelt en analyseert proactief de behoeften en knelpunten van de relatie. Samen met de specialisten binnen het team zorg jij voor een excellente advisering. Je hebt een uitstekend gevoel voor commercie en je bent communicatief en sociaal vaardig. Daarnaast heb jij de ambitie om, samen met de Directeur, de propositie van Global en Specialty te ontwikkelen en daarmee draag jij bij aan acquisitie van nieuwe opdrachten.

  Jouw kwaliteiten

  Je hanteert een hoge kwaliteitsnorm en je bent klantgericht en hebt sterke communicatieve vaardigheden. Daarmee ben je een gesprekspartner voor de directie van middelgrote en grote internationale klanten over risk management. Je hebt het in je om te adviseren vanuit jouw vakkennis en kunt overtuigend onderhandelen, presenteren en netwerken. Je hebt de ambitie om de business te ontwikkelen en daarmee de portefeuille te laten groeien. Het opstellen van heldere bezoekverslagen en analyses stel jij met gemak op.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 250 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken. Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coaching trajecten die je bij ons kunt volgen. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Senior Corporate Accountmanager Global & Specialty die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Jacqueline Defourny (Senior HR Business Partner), via 06-54 25 49 77. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Jacqueline Defourny

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?